Hernan Cattaneo Nick Warren Barutana 2019

Sve spremno za Hard Code: Stare tehno kajle i free pivo za novi haos!

Datum objave:16.06.2017

Pročitano:3113 puta

Datum održavanja: 17.06.2017

By:DIM

Lokacija: Assimil hangar

Istinski ljubitelji tehno kulture ne bi smeli da propuste gostovanje dvojice junaka ovog pravca, Surgeona i Oscar Mulera, koji će se ovog ovog vikenda „sudariti“ u Beogradu!

 

Oscar Mulero i Surgeon

Surgeon, stara „kajla“ sa ostvra, već dugi niz godina spada među najcenjenije artiste kad je svetska tehno priča u pitanju. Osim brojnih hit traka, poznat je i po projekatima „sa strane“, a možda najviše po onom sa Lady Starlight kojima je otvarao koncerte slavne pevačice Lady Gage.


Oscar Mulero je poslednjih godina postavio nove muzičke standrade, zbog čega se smatra za jednog od onih koji trenutno diktiraju pravac u kome se kreće tehno svet. Isto važi i za njegovu agenciju Pole Group, sa koje dolazi i Keseel, koji će se ove subote premijerno predstaviti na Balkanu.


Oni će se „sudariti“ u subotu, 17. juna, na Hard Code Projectu 2 u Assimil Hangaru. Tu su još i Kessell Exium, Petar Dundov, Speedy, Nino Sebelic i Kobaya, a cena karte je 990 dinara.

 

VODIMO VAS NA HARD CODE PROJECT 2! Prvo troje koje nam pošalje ime i prezime na redakcija@urbanbug.net dobiće ulaznicu za ovu žurku!

 

 

AKCIJA
Osvojite besplatno pivo i energiju za celu ekipu na Hard Code Projectu!!!
Dve najluđe Hard Code ekipe častimo besplatno piće na partiju, tačnije paket od 24 piva i 24 energetska pića!
A šta je sve potrebno da uradite da osvojite besplatno piće na HCP 2?
- Dakle, kažemo, najluđu EKIPU! Tako da mora da vas bude najmanje troje!
- Svi morate da budete punoletni!
- Okačite post ( ludu fotku, video, gif ) i na event The Hard Code Project /Speedy's B-day / 10 Years of The Code i tagujete prijatelje sa kojima dolazite na žurku!
- Post ekipe koji dobije najviše lajkova do petka osvaja paket od 24 piva na Hard Code Projectu, dok drugoplasirana ekipa dobija 24 energetska pića!

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :