Sve je spremno za Šabački letnji festival: Pogledajte program i satnicu!

Datum objave:24.07.2016

Pročitano:5512 puta

Datum održavanja: 29.07.2016 - 01.08.2016

Lokacija: Šabac

14. izdanja Šabačkog letnjeg festivala održaće se od 29. do 31. jula na prostoru Šabačke tvrđave i Starog grada. Bajaga i Instruktori, Van Gogh, Darren Emerson, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Atheist Rap, Who See, Marko Nastić i i još dosta najvećih imena regionalne muzičke scene smenjivaće se na Jelen Main Stageu i MTV Party Areni. Kao što je već najavljeno, izvođači ovogodišnjeg ŠLF-a ukazaće posebnu čast najvećem gospodinu rokenrola – Vladi Divljanu, tako što će obraditi i izvesti po jednu pesmu iz njegove bogate karijere.


Šabački letnji festival 2016 satnica

 

Zbog velikog interesovanja, u prodaju je pušten ograničen broj VIP karata po ceni od 1500 dinara. Cena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 1.000 dinara, dnevne karte su 400 dinara, dok je za trodnevno kampovanje uz festivalsku ulaznicu potrebno izdvojiti 1.800 dinara. Karte posetioci mogu da nabave putem prodajne mreže Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova.

ŠLF kamp će biti ograđen, sa obezbeđenim toaletima, tuševima sa toplom vodom, strujom, tekućom vodom i obezbeđenjem kampa koje će brinuti o kamperima. Kamp se otvara u petak, 29. jula 2016. u 11:00 sati, a zatvara se u ponedeljak, 1. avgusta 2016. u 16:00h.

U ponedeljak, 25. jula u 20 časova, u kulturnom centru Šabac biće otvorena izložba inspirisana životom i radom legendarnog muzičara „Vlada Divljan – Evergreen“. Izložba je nastala u saradnji sa UK Parobrod i Šabačkim letnjim festivalom i trajaće do 1. avgusta.


Pored bogatog muzičkog programa, organizatori su spremili zanimljive propratne sadržaje, kao što su Guitar Hero kutak, bazar sa rukotvorinama i suvenirima, platforme za fotografisanje, a biće predstavljeni i društveno odgovorni projekti poput Čep za hendikep i ReCan. Organizacija Duga omogućiće zainteresovanim posetiocima da se testiraju na HIV. 

 

Više informacija na:
www.sabackiletnjifestival.com
www.facebook.com/sabackiletnjifestival
https://www.instagram.com/sabackiletnjifestival/ 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :