Sve je spremno za početak 13. Belgrade Beer Festa!

Datum objave:17.08.2015

Pročitano:4285 puta

Datum održavanja: 19.08.2015 - 23.08.2015

XIII BELGRADE BEER FEST 2015.
19-23. avgust, Ušće

 

Belgrade Beer Fest | Photo by Neda Mojsilović

Belgrade Beer Fest | Photo by Neda Mojsilović

Ovogodišnji, XIII Belgrade Beer Fest počeće u sredu 19. i trajaće do nedelje, 23. avgusta 2015. godine, na beogradskom Ušću. Svih pet festivalskih dana ulaz će biti besplatan.


Najveći pivski i muzički festival u Istočnoj Evropi i ovog avgusta spreman je da prihvati 700 hiljada posetilaca i pruži pet dana vrhunske zabave i uživanja u muzici i najraznovrsnijoj ponudi piva u zemlji. Ove godine dostigli smo rekord – posetioci će moći na jednom mestu da probaju preko 150 vrsta piva iz 40 zemalja sveta.

 

Tokom pet dana festivala očekuju vas nastupi preko 30 izvođača i bendova, kao i dva svetski poznata DJ-a.

 

IZMENE U MUZIČKOM PROGRAMU


U odnosu na već objavljen muzički program, skrećemo pažnju da je došlo do izvesnih promena. Prema finalnom programu grupa Bad Copy nastupa u četvrtak (22.25h), a Kristali u petak (20.45h). Takođe su promenjeni termini grupama Kerber, koja nastupa u petak (21.45h) i Galija, u subotu od 21h. I na kraju, bend Vampiri će se pojaviti na glavnoj bini u 20h u subotu, dok Neverne bebe nastupaju od 20h u nedelju.

 

Sve je spremno za pocetak 13. Belgrade Beer Festa! | Belgrade Beer Fest 2015 | Beogradski Festival Piva


PLAĆANJE FESTIVALSKOM KARTICOM


I ove godine piće i suveniri će moći da se plaćaju isključivo festivalskom karticom, dok će hrana i duvanski proizvodi moći da se kupe gotovinom. Prvi, minimalni iznos za uplatu je 300 dinara, od čega je 100 dinara na ime depozita, koji se u celosti vraća prilikom refundacije sredstava. Posetioci će festivalske kartice moći da iznajme na 13 vidno označenih prodajnih mesta, gde će u toku festivala moći i da dopune svoje kartice, kao i da po završenom korišćenju vrate karticu i refudiraju preostala sredstva. Važna napomena je da se samo uz račun koji se dobije prilikom iznajmljivanja kartice mogu refundirati preostala sredstva. Najviši iznos koji može da se refundira tokom trajanja festivala je 2000 dinara.

 

Sve je spremno za pocetak 13. Belgrade Beer Festa! | Belgrade Beer Fest 2015 | Beogradski Festival Piva

* Klilkni da uvećaš mapu

 

IZMENE U REŽIMU SAOBRAĆAJA


U toku pet dana održavanja festivala u periodu od 18 do 04h za saobraćaj će biti zatvorene ulice Ušće na delu od Poslovnog centra »Ušće« do Bulevara Nikole Tesle uključujući i deo pored Dunava, zatim Bulevar Nikole Tesle na delu od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta. Obaveštavamo i sve vlasnike vozila koja su propisno parkirana na prostoru ulice Ušće u zoni šetališta, da u ovom periodu treba da uklone svoja vozila.

 

U istom periodu biće promenjen i režim gradskog prevoza, tako da će se vozila javnog gradskog saobraćaja kretati izmenjenom trasom, i to:

 

- Vozila javnog prevoza sa linija broj 15, 84, 704 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta, u oba smera, u navedenom periodu kretati Bulevarom Mihajla Pupina i ulicom Trešnjinog cveta i dalje redovnom trasom.

 

- Linija javnog prevoza broj 60 će saobraćati sledećom trasom: u smeru ka okretnici »Novi Beograd-Toplana«: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

 

BESPLATAN PREVOZ


Takođe, podsećamo da je i ove godine, u okviru akcije »Društvo, ko vozi kući«, za sve posetioce Beer Festa organizovan besplatan prevoz svih pet dana trajanja festivala na 4 linije, koje su produžene u odnosu na prethodne godine. Sa polascima na svakih pola sata, autobusi će prevoziti posetioce Beer Festa u periodu od 19.30 do 02.30h. Posetioci će imati besplatan prevoz u oba smera, a stajališta će biti na sledećim ključnim tačkama:

 

Linija 1 – Ušće do Trga Republike
Linija 2 – Ušće preko Glavne železničke stanice i Sajma do Bioskopa Šumadija
Linija 3 – Ušće preko GO Novi Beograd do TC Piramida
Linija 4 – Ušće preko Studentskog grada i Zemunske bolnice do Keja oslobođenja.

Pozivamo sve Beograđane i njihove goste da posete najveći festival u ovom delu Evrope i uživaju u besplatnim koncertima velikih domaćih, regionalnih i svetskih muzičkih zvezda i u, do sada, najvećem izboru pivskih ukusa.

Dobrodošli na Belgrade Beer Fest 2015!

www.belgradebeerfest.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :