Hernan Cattaneo Nick Warren Barutana 2019

Sve je spremno za peti Southern Soul festival

Datum objave:22.06.2017

Pročitano:2139 puta

Datum održavanja: 29.06.2017 - 03.07.2017

Lokacija: Ulcinj

Peto izdanje Southern Soul festivala biće održano od 29. juna do 3. jula u ulcinjskom Dolcinium Kite Clubu na Velikoj Plaži. I ovoga puta festival obećava nezaboravan četvorodnevni doživljaj uz svetske soul, džez, funk i house live izvođače i DJ-eve koji nastupaju u prelepom okruženju najduže peščane plaže na mediteranskoj obali. 

 

Southern Soul 2017

 

Hedlajneri petog izdanja Southern Soul festivala su Makaya McCarven, Sun Ra Orchestra, Byron the Aquarius, Eumir Deodato, Amp Fiddler, Atjazz, Llorca, Jazzcat, DJ Kawasaki, Mafalda, Cymande i mnogi drugi, a lineup na kome se našlo preko 50 izvođača, koji će tokom četiri dana nastupiti na tri stejdža, bez sumnje će nadmašiti dosadađnji uspeh ovog festivala. 

 

Southern Soul poznat je kao jedan od najljepših intimnih butik festivala u Evropi, sa jedinstvenom atmosferom na zadivljujućoj peščanoj Velikoj plaži. Ove godine festival će imati novu chill out zonu, zatim berzu ploča na kojoj će se naći vinyl šopovi iz Londona, Pariza i Berlina i još puno dodatnih aktivnosti.


Više informacija pronađite na www.southernsoulfestival.com ili na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :