Sve je spremno za Let s Mix It: Tri dana vrhunske elektronske muzike

Datum objave:21.02.2017

Pročitano:4273 puta

Datum održavanja: 23.02.2017 - 25.02.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Skladište

U želji da se domaćoj publici predstavi nešto novo i potpuno drugačije, od 23. februara do 25. februara Beograd dobija još jedan, i to prvi zimski Festival elektronske muzike Let’s mix it!, koji će se održati na novoj klabing lokaciji Skladište u Dunavskoj 67.

 

Let's Mix It festival 2017

Pored toga što je “Let’s mix it!” prvi zimski festival ovog žanra koji otvara novi prostor za žurke u gradu, posebno se ističe svojim lineupom sastavljenim od izvođača koje do sada niste imali prilike da čujete u prestonici i Srbiji, a koji se nalaze u samom vrhu svetskih top lista i nezaobilazni su deo svih svetskih festivala i žurki.

- Želimo da vas uvedemo u najsvežije svetske trendove i da postavimo standarde budućnosti naše scene, zbog čega pozivamo sve ljubitelje elektronske muzike da izađu iz okvira poznatog, i da provere na Let’s mix it! šta se trenutno sluša u svetu i na taj način podrže festival na novoj lokaciji u gradu – Skladište u Dunavskoj 67 - poručuju organizatori festivala.

Karte za festival “Let’s mix it!” (23./24./25. februar) dostupne su na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i GIGS po ceni od 790 dinara i 1190 dinara  za VIP zvanice.

Tokom tri festivalske noći, posetioci će imati dovoljno vremena da uživaju u najkvalitetnijoj muzici svetskih DJ imena i istraže svaki kutak novog prostora. Pored očekivane vrhunske produkcije samih stejdževa i neprikosnovenog ozvučenja, Skladište će biti smiksano interesantnim, drugačijim detaljima koji će vam definitivno izmamiti osmeh na lice i upotpuniti celokupni doživljaj. 


PROGRAM LET'S MIX IT FESTIVALA 

Četvrtak 23.02.
Henry Saiz live, Cid Inc, Johannes Brecht, Bokee

Petak 24.02.
GAIN stage: Better Lost Than Stupid / Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace/ , Francesca Lombardo, Alexandar Ivković, Marko Vuković
HEADROOM stage: Varhat b2b Janeret, iO (Mulen), Dušan Lazović b2b Milovan Stojanović

Subota 25.02.
GAIN stage: maeve showcase / Mano Le Tough, The Drifter, Baikal, Isolee live /
HEADROOM stage: Sonja Moonear, Cabanne, Luka Vuković b2b Ivan Radojević, Mene


Na Let's mix it! festivalu naći će se i jedan poseban stejdž u saradnji sa belgrade.fm radiom, novim domenom grada, gde ćete moći da uživate u muzici na malo drugačiji način. Belgrade.fm MUTE stage biće posebna poslastica za sve one koji žele momenat opuštanja i prepuštanja samo jednom čulu - čulu sluha. Ovaj mali stejdž dobio je pridev mute iz razloga što će njegovi posetioci slušati muzički mix isključivo preko slušalica. Kako biste čuli i neku među sebi omiljenim trakama, priključite se akciji “smiksaj svoj radio”.

Koncept festivala uključuje još jednu zanimljivost u vidu “interaktivne sobe”. Pomenuta prostorija sa instalacijom koju čine četiri interaktivne projekcije gde posetioci mogu da se igraju sa apstrakcijama sopstvenih pokreta u digitalnom okruženju pri čemu sami stvaraju zvučne i grafičke efekte. Korišćenje ove instalacije veoma je intuitivno i svako može da se igra. Iznenađenja festivala se ne završavaju tu, “Let’s mix it!” ekipa u saradnji sa Rejvstor brendom obradovaće mlade i urbane rejvere posebno dizajniranom linijom majica i aksesoara koja će moći ekskluzivno da se kupe na samom festivalu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :