Klub Barutana Beograd

Sve je moje tuđe: Novi singl i spot grupe Elemental pred veliki beogradski koncert!

Datum objave:19.09.2015

Pročitano:5354 puta

By:Jovana Coka Stanković

Pred do sada najveći beogradski koncert koji priprema sa Marčelom 10. oktobra u novobeogradskoj Hali sportova, a u susret novom albumu najavljenom hit singlom ,,Goli i bosi", pod sopstvenom etiketom "383 Records" grupa Elemental objavila je singl - ,,Sve je moje tuđe".

 

Sve je moje tuđe: Novi singl i spot grupe Elemental pred veliki beogradski koncert!

Reč je o poletnoj pesmi koja se na humorističan i autoironičan način poigrava sa ,,trbuhom za kruhom" načinom života, temama ljubavi, podstanarstva, tuđih kreveta i materijalnih dobara koja stanu u jedan kofer. Na samo njima svojstven način Elemental u sivilu svakodnevice uspeva da pronađe momenat u kojem možemo sami sebi da se nasmejemo i barem u trominutnom trajanju ove pesme prihvatimo sanjarsku perspektivu koja se ogleda u muzici i stihovima novog singla ,,Sve je moje tuđe".

Novu pesmu grupe Elemental prati spot koji je snimio kolektiv C47 Film - reditelj i montažer Marko Milovac i direktor fotografije Ivan Zadra. Glavnu ulogu u spotu tumači Ivica Gunjača. Ekipa C47 Film sa Elementalom je već sarađivala na video radovima za pesme ,,Bolji si", ,,Prokleta ljubav" i ,,Goli i bosi".

"S provjerenom ekipom u nove izazove! Imamo svoju etiketu, imamo novu pjesmu i predstavljamo novi spot – tako ulazimo u jesen!


Tema spota, kao ni vrijeme koje nas čeka, nije nimalo laka. Štoviše. No kraj spota nudi pozitivno razrješenje, neklasičan "happy end". Na sreću, momci iz C47 su uspjeli čak i u teškoj temi naći tračak nade", zaključila je Mirela Priselac Remi.
 

Sve je moje tuđe: Novi singl i spot grupe Elemental pred veliki beogradski koncert!

 

Ulaznice za najveći beogradski koncert Marčela i Elementala 10.10.2015. godine u Hali sportova dostupne su po ceni od 1.000 dinara na svim Eventim i GigsTix prodajnim mestima,
​ ​
a Reiffeisen banka je izašla u susret svim članovima Reiffeisen Club-a i obezbedila je popust od 10% pri kupovini ulaznica u filijalama Bezistan, TC Ušće i TC Merkator, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Popust važi samo na pomenutim prodajnim mestima, a potrebno je da zainteresovani kupci na uvid ponesu Reiffeisen Club platnu karticu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :