SUTRA i Desonanz predstavljaju: Pessimist, Eomac, Ontal

Datum objave:08.10.2019

Pročitano:1885 puta

Datum održavanja: 12.10.2019

Lokacija: Beograd

Nakon Batua, Pedera Mannerfelta, Minor Science i Molten Moods, kolektiv SUTRA udružuje snage sa makedonskim festivalom Desonanz ove subote, 12. oktobra,  i dovodi Pessimista i Eomaca u Dragstor. Njima će se pridružiti domaći duo Ontal, Andreas Hz i Kronom ispred Desonanz ekipe, i SAUD ispred kolektiva SUTRA. 

 

Žurka je zamišljena i kao promo događaj za Desonanz Festival koji se u novembru svake godine organizuje u Skoplju, i najdugovečniji je festival elektronske muzike i srodnih medija u regionu. Ove godine slave desetogodišnjicu, a prethodnih godina dovodili su bitna imena svetske underground elektronske scene, kao što su Objekt, Ancient Methods, Lakker, Byetone, Pantha du Prince, Terence Fixmer, Roman Flügel, Kangding Ray, Monolake, Electric Indigo, Samuel Kerridge, Delta Funktionen, Claro Intelecto, Makaton, Mumdance...

 Pessimist izdaje od 2010. godine. Sa Drum & Bass i Jungle pedigreom, Pessimist je doprineo razvoju scene svojim debi izdanjem za Blackest Ever Black. Izdavao je i z a Osiris Music i Ilian Tape, kao i čuvene DnB lejblove Cylon Recordings & Renegade Hardware. U njegovom setu očekujte hibrid DnB-a i džangla, tehno sve do trip hopa i ambijentalnih interludijuma devedesetih.

Eomac-a znate i kao jednu polovinu Dablinskog dua Lakker i osnivača Eotrax lejbla. Njegovu muziku su puštali Thom Yorke, Surgeon, Nina Kraviz i Aphex Twin. Već je gostovao u Dragstoru u sličnom aranžmanu. Njegova poslednja dva izdanja „Reconnect" i „Bedouin Trax" melju opskurne semplove sa različitih strana sveta za potrebe osavremenenjivanja podijuma za ples.

Ontal su Boris Benecki i Darko Kolar, dvojac nastao 2011. godine koji pravi mračni indastrijal tehno. Izdaju z aMord, HANDS, π electronics, Noiztank i druge. Podršku će pružiti predstavnici Desonanz i SUTRA kolektiva, Andreas HZ i Kronom u b2b setu, i SAUD.

 

Karte za žurku će moći da se kupe na ulazu u klub po ceni od 700 RSD pre i 1000 RSD posle ponoći.

 

FACEBOOK EVENT

LINEUP

Pessimist (Blackest Ever Black / UVB-76 Music / Pessimist Productions, UK)
Eomac (Eotrax / Killekill / Stroboscopic Artefacts, IE)
Ontal (Mord Records / Pi Electronics / Horo / Jezgro, RS)
SAUD
Andreas HZ b2b Kronom


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :