Barutana klub Beograd

Surreal i Fox ovog petka nastupiće u Barutani

Datum objave:15.10.2020

Pročitano:1983 puta

Datum održavanja: 16.10.2020

Lokacija: Beograd

Domaće trap zvezde Surreal i Fox održaće koncert u petak 16. oktobra, od 19 časova, u Barutani na Kalemegdanu, uz specijalne goste u sastavu: Vlada Matović, Ognjen, Dana, Zoi, Diadora i Aurora, DJ Shone, Dj xoxo Rade, Ennzy i DJ Smang.


Surreal sa svojim novim albumom "Svi u kući", od samog izlaska istog, krajem prošlog meseca, ne silazi sa trendinga kako na Deezer-u tako i na YouTube-u. Na ovom albumu, na deset novih numera, u izdanju samog autora gostovali su: Ognjen, Dana, Bojana Vunturišević, Tbra Loco, Elon, Zli Toni, Kreso Bengalka, Steva Mahadeva.

 

Surreal


Neposredno pre izlaska Surreal-ovog novog albuma, Fox je u istom danu objavio četiri spota na IDJ videos platformi, sa EP-ja "Big Drip". U ovom projektu su učestvovali Vlada Matović i DJ Shone, dok je upravo ovaj EP, predstavljen kroz četiri spota, za samo dva meseca premašio gledanost veću od 10 miliona na YouTube-u i oko 1,5 milion na strimovima. Spotovi za pesme "Adrenalin", "Mamba", "Rane" i "Svaka čast" pokazuju da Fox koketira i sa komercijalnijim zvukom.


Sa preko 50 zajedničkih nastupa i hitovima poput numera "Ja sam u gasu" i "Samo flex", uigrani tandem Surreal i Fox najavljuju da će svoje fanove i publiku koja bude prisustvovala koncertu u Barutani dovesti do vrhunca.


Ograničen broj ulaznica je u prodaji po ceni od 1000 dinara, u Felix shopu, Tržni Centar Sremska, I sprat, kao i u studiju Plug, Čumićeva 2, lokal 28.

Surreal je jedno od vodećih imena balkanske rep / trap scene. Sa hitovima “Ja sam u gasu”, “Budva kopaonik”, “Na minut do mora”, Seks zdravlje i pravoslavlje” i još mnogo drugih dostigao je popularnost među domaćom i regionalnom publikom. Izdao je dva mikstejpa, “Sextape” (2014) i “Drugs” (2016), posle kojih izdaje i svoj prvi studijski album - “Sam u kući ”(2018) za izdavačku kuću Bassivity. Iste godine izbacuje i EP “Malo Jači Gas” sa kolegom Milijem koji osvaja top liste na većini elektronskih streaming platforma (Deezer, Spotify...). Nastupao je širom zemlje i regiona, kao i na svim eminentim festivalima, a na Exit Fusion stejdžu 2019. godine, obara rekord posećenosti i sa kolegom Fox-om osvaja nagradu za najbolji live nastup. Iste godine je bio i deo sjajnog Bassivity Showcase nastupa u punoj beogradskoj Hali Sportova. Radio je muziku za saundtrack najpopularnijeg domaćeg filma i serije ”Južni vetar”, serije “Grupa” i “Jutro ce Promeniti Sve” gde se oprobao i kao glumac. Pre manje od mesec dana objavljuje drugi album pod nazivom "Svi u kući" koji se od samog starta visoko kotira na svim striming servisima, kao i na YouTube-u. Učestvuje u projektu i nastupa sa jazz bendom - “The Grooveheads” gde publici predstavlja jednu unikatnu fuziju modernog hip-hopa i live jazz svirke.

 

FOX


Fox je jedan od najpoznatijih hip-hop muzičara u Srbiji i smatra se za rodonačelnika trap žanra na Balkanu. Njegova popularnost kreće uzlaznom putanjom 2013. kada objavljuje spot za pesmu "Sujetu zaboravi". U maju 2014. izbacuje album "Trap Guru Trap Boss" koji je fenomenalno prihvaćen i postaje klasik svog žanra. Uspešnu godinu zaokružuje još jednim izdanjem - "Pink Panter" EP, dok 2016. godine objavljuje mikstejp "Turneja" koji sadrži 14 pesama saradnje sa drugim artistima. Fox 2018. potpisuje za izdavačku kuću Bassivity i objavljuje seriju veoma uspešnih singlova, koji uz atraktivne spotove postaju instant hitovi za YouTube i meme generacije. Počinje i da sarađuje sa njegovim "partnerom u gasu" - Surreal-om sa kojim često nastupa širom regiona, a sa kojim je radio i muziku za saundtrack najpopularnijeg domaćeg filma i serije ”Južni vetar”. U avgustu ove godine, objavljuje u istom danu spotove za pesme "Adrenalin", "Mamba", "Rane" i "Svaka čast", sa EP-ja "Big Drip".


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :