ŠureNYE 2016: Najveća žurka za doček 2016. godine u Novom Sadu!

Datum objave:27.12.2015

Pročitano:5979 puta

Datum održavanja: 31.12.2015

Lokacija: Spens, Novi Sad

Novogodišnji spektakl u Novom Sadu predstaviće dve već dobro poznate i omiljene organizacije - Drop Sensei i Respect DJs. Najveća žurka u Novom Sadu, u novogodišnjoj noći biće organizovana na SPENSu, a Novosađani će uživati u dve muzičke bine i više od deset DJ-eva i producenta iz Srbije i inostranstva.

 

ŠureNYE 2016: Najveća žurka za doček 2016. godine u Novom Sadu! | Spens 2016

Drop Sensei, mlada organizacija koja je trenutno najpopularnija po promociji Drum & Bass muzike u Srbiji i na Balkanu, biće domaćin glavne, “Drop Sensei” bine na kojoj će se predstaviti popularan Neurofunk Drum & Bass duo – ZOMBIE CATS čiji članovi potiču iz Nemačke i Australije. U prethodnih nekoliko godina stoje iza mnogo muzičkih numera koje su izdate za velike izdavačke kuće kao što su Eatbrain, Bad Taste i Commercial Suicide, dok domaću podršku čine domaćini Drop Sensei i veoma mladi i talentovani DJ-evi iz Srbije, Creepin Ruin iz Novog Sada i DJ Zola iz Sombora.

 Druga, “Green Love” bina pripašće organizaciji Rescpect DJs koja stoji iza već tradicionalnog Green Love festivala, godinama unazad u Novom Sadu, a miks pult preuzeće DJ-evi iz WET DREAMS ekipe iz Novog Sada, čiji su članovi legende srpske elektronske scene današnjice - Fakir, Zec, Dachony i mnogi drugi.

 

Kako izgledaju letnje Wet Dreams žurke, pogledajte ovde: 

 Prvi kontigent ulaznica po ceni od 790 dinara je rasprodat, te trenutna, promo cena ulaznica iznosi 990 dinara. Ulaznice po promo ceni mogu se nabaviti još do subote, 26.12. Oni koji žele da budu deo lude novogodišnje noći na SPENSu mogu obezbediti svoju ulaznicu na prodajnim mestima Gigs Tix-a ili putem sajta www.gigstix.com.

 

ŠureNYE 2016: Najveća žurka za doček 2016. godine u Novom Sadu! | Spens 2016

 

Više o događaju na sledećem linku: https://www.facebook.com/events/1496399794005890/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :