Superzvezde budućnosti ADE

Datum objave:12.08.2022

Pročitano:1258 puta

Lokacija: Amsterdam

Superzvezde budućnosti: ADE Lab vas poziva ~ Inspirišite se nekim od najboljih u industriji kao što su GORDO, Joachim Pastor, Topic i drugi, sagledajte budućnost umetnosti i muzike uz master kurs AI/hibridne umetnosti od strane Portrait KSO, naučite kako da dobijete posao u muzičkoj industriji i eksperimentišite na najnovijoj opremi zahvaljujući Ableton-u, Alter Audio-u, AIMI-ju, Pioneer DJ-u, Rolandu i Universal Audio-u (sa mnogim drugima koji dolaze!)

 

ADE

Ulaznice za ADE Lab 2022 su sada u prodaji ~ Saznajte više o ADE Lab-u ovde i uzmite svoje u nastavku da biste učestvovali u ADE-ovom novom kreativnom srcu elektronske muzike ovog oktobra:

Semplovanje, podešavanja uživo i master kursevi proizvodnje

Nagrađivani DJ Topic je majstor u ponovnom osmišljavanju klasičnih numera u svojoj muzici, a tokom Topic-ovog Proizvodnog procesa: Semplovanje pesama, imaćete priliku da naučite sve o tome kako da koristite semplovanje u svojim sledećim produkcijama.
Želite da dobijete inspiraciju za podešavanje opreme? Joachim Pastor demonstrira: tokom Live Set Up radionice Joachima Pastora, on će pokazati kako je napravio i fino podesio svoj izbor opreme koju uzima na sceni.

Ako ste umesto toga zaglavili na jednoj od svojih produkcija, možda biste želeli da pogledate Kako je ova numera napravljena vs/ iskorišćena: Belgijski Drum & Bass producent vas vodi kroz proces produkcije jedne od njegovih pesama; učite od njega uživo i iskoristite neke od njegovih trikova za svoju veštinu...

Evolucija u GORDO

Pre samo nekoliko meseci, superzvezda DJ/producent Carnage napravio je jedan od najvažnijih poteza u svojoj karijeri: nakon što je objavio svoje prevremeno penzionisanje svojim globalnim fanovima, Carnage je umesto toga ponovo rođen kao GORDO, odbacivši svoj dobro uspostavljen imidž u korist novog haus i tehno orijentisanog fokusa. Saznajte sve o detaljima njegove transformacije u ADE Lab-u, šta je tako ključni potez značio za njegovu karijeru i lekcije koje možete izvući iz toga kao umetnik.

Stvaranje hibridne umetnosti pomoću Veštačke Inteligencije

Kako umetnici mogu da stvaraju zajedno sa veštačkom inteligencijom i u potpunosti iskoriste tehnologiju učenja veštačkom inteligencijom da bi muzički i vizuelno unapredili svoju pojavu? Ova radionica multidisciplinarnog umetnika Portrait XO sa Thomasom Haferlach-om (Pollinations.AI) će predstaviti primere kako zajednički kreativni proces izgleda kroz sočivo umetničke i naučne perspektive.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :