Supernatural piknik uz di-džejeve i zdrav način života

Datum objave:19.04.2016

Pročitano:5093 puta

Datum održavanja: 23.04.2016

Lokacija: Hajdučka česma, Beograd

Jedinstven festival u prirodi, Supernatural, već deset godina okuplja ljude svih uzrasta, a bavi se ekološkim temama, zdravim načinom života i promoviše principe organske poljoprivrede. Ove godine, „Supernatural piknik“ se održava u subotu 23. aprila u Košutnjaku, kod Hajdučke česme, sa početkom u 11h. U fokusu desetog izdanja su Zelena pijaca, Wellness program, joga, kapuera, ali i DJ setovi legendi beogradskog noćnog života. Ulaz na jubilarni, deseti Supernatural festival je besplatan.

 

Supernatural festival 2016

Prva za DJ pultom Supernatural festivala nastupiće DJ Leonessa (Leontina Vukomanović), a potom legenda klupskog zivota Beograda DJ Brka i predstavnici Gudlajf koncepta - DJ Martin Boltižar, DJ Dusan Predojević aka doo i DJ Nikola Vemić. Na DJ pultu Supernatural festivala svoj set imaće i jedan od najuticajnijih ličnosti srpske klupske scene - DJ Vlada Janjić. Za dobre ritmove i atmosferu kasnije u toku dana pobrinuće mlada zvezda u usponu - DJ Rott Bruno. A dok bude zalazilo sunce, DJ RéMark koji je na muzičkoj evropskoj sceni prisutan i kao producent, novinar, muzički menadžer, dobiće priliku da posetiocima predstavi svoj eklektičan izbor elektronske muzike.

Lokalna organska poljoprivreda i zdrav način ishrane predstavljaju veoma važan segment Supernatural aktivizma. SUPERNATURAL ZELENA PIJACA je mesto zdravih navika i organskih i autohtonih proizvoda. Na Supernatural pijaci uz Maxi podršku, posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa: medom sa Homoljskih planina, (Poljoprivredno Gaydinstvo Dobrica Radosavljević), domaćim pitama i pasuljem (PG Rajka Žiža), organskim proizvodima Srbije koje na kućnu adresu dostavlja Ambrela Organic, hlebom koji je nastao po originalnoj recepturi iz male fabrike hleba Sharlo. Takođe, članice SlowFood pokreta predstaviće brašno od proklijalih žitarica, koje se proizvodi po zaštićenoj patentiranoj tehnologiji (Bread Line), rakiju od požegače, autohtone srpske šljive koja se proizvodi u mestu Rakija, sušeno voće, povrće i začine (Poljopromet iz Požege), sveže povrće, leskovački ajvar, tucanu papriku (PG Dejan Stojanović, Leskovac). U Supernatural baru, ponuda obuhvata smoothies i sveže ceđene sokove, kao i Supernatural proizvode - med, čaj i kafu.

Jubilarno deseto izdanje festivala se održava u Košutnjaku, gde je prvi Supernatural festival održan 2007. godine, sa idejom da se posetioci upoznaju sa međunarodnim danom Planete Zemlje i ekološkim vrednostima. Naredna tri izdanja Supernatural festivala održana su na prostoru Hajdučke česme. Godine 2011. Supernatural se seli u Botaničku baštu Jevremovac, a tokom 2012 – 2015. godine Supernatural je okupljao više hiljada posetilaca u Supernatural parku na Adi Huji. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :