Supernatural festival 21. maja na Adi Huji

Datum objave:17.05.2017

Pročitano:2910 puta

Datum održavanja: 21.05.2017

Lokacija: Ada Huja

Predstojećeg vikenda u nedelju 21. maja održava se drugi dan ovogodišnjeg Supernatural festivala na Adi Huji. Program jedanaestog po redu Supernatural festivala obećava dobru zabavu za sve uzraste. U okviru muzičkog dela festivala nastupaju dečiji hor Čarolija i Leontina, DF hor, Lollobrigida, Irie FM, Kanda, Kodža i Nebojša i Nikola Vranjković, dok će festival obeležiti i predstavljanje autentične gastronomije Srbije i brojna dešavanja sa ciljem da podignu svest o važnosti očuvanja životne sredine i upoznaju posetioce festivala sa zdravim i ekološkim životnim stilovima.

 

supernatural

 

 Zelena pijaca hrane autentičnih proizvoda Srbije najvišeg kvaliteta, okupiće mala poljoprivredna gazdinstva iz okoline Beograda, Velike Plane i Leskovca koji još uvek čuvaju stare sorte voća i povrća, uzgajivače autohtonih rasa domaćih životinja sa Stare Planine. Pijaca će predstaviti “Slow food” koncept pristupa hrani i domaće delikatese proizvedene po tradicionalnim recepturama. Deo pijace biće i otvorena kuhinja gde će renomirani majstori kuhinje pripremati gurmanske zalogaje za sve sladokusce.

Zelena zajednica ekoloških organizacija upoznaće posetioce sa svim aspektima zaštite životne sredine, Welness radionice kapuere, joge, masaže, izložba lekovitog i aromatičnog bilja promovisaće harmoniju duha i tela, Danube Village upoznaće sve zainteresovane sa biodiverzitetom i ekoturizmom na Dunavu, dok će radionice za decu kroz zabavu i igru upoznati mališane kako se sadi lekovito bilje, lavanda, ruzmarin, majčina dušica, zašto su važne pčele i kako da kroz veselu potragu za blagom otkriju važna znanja za zdraviju i zeleniju planetu.

Karte za festival po ceni od 600 RSD u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima, dok će na dan festivala moći da se kupe na ulazu u Supernatural park na Adi Huji po ceni od 800RSD.

 

Na dan festivala do 14h za decu i roditelje ulaz će biti besplatan. Podsećamo i da sve karte prethodno kupljene za 23. april važe 21. maja.

 

supernatural

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :