Barutana klub Beograd

SUNDAY LUNCH: Nedeljna zabava, nedeljno kuliranje, sunday lounge! Happy People strikes again!

Datum objave:27.05.2015

Pročitano:5203 puta

Datum održavanja: 31.05.2015

Lokacija: Tree House, Beograd

Stiže leto i lepo vreme, a sa lepim vremenom i novi lepi projekat Happy People organizacije! Od 31. maja pa tokom proleća i leta Happy People pokreće zanimljivu i drugačiju nedeljnu zabavu, nedeljno kuliranje, nedeljna bleja, sunday lounge... zovite to kako hoćete a mi ga zovemo SUNDAY LUNCH!

 

SUNDAY LUNCH: Happy People strikes again! Nedeljna zabava, nedeljno kuliranje, sunday lounge! | Tree House | Beograd | 2015

 

Koncept je (naravno) opet nešto drugačiji i zanimljiviji od uobičajenih matineea na kakve ste navikli i kakvi vam se nude. A šta vam mi to drugačije nudimo?

Na već super prihvaćenoj lokaciji, Tree House vila na Dedinju, organizujemo nedeljno druženje i kuliranje uz zanimljiv program koji će svaki put biti drugačiji. "Žurka" će počinjati od 11h i trajaće sve do zalaska sunca do 21h i biće KID & PET FRIENDLY tako da će te od sada imati mesto gde ćete moći da dodjete sa svojom decom ili kućnim ljubimcem, i istovremeno uživati u muzici i druženju sa ljudima sa kojima se ne vidjate često na žurkama baš zbog ta dva razloga. Od sada imate mesto gde ćete moći da se vidjate.

Što se tiče muzičkog dela tu će biti zastupljeni kako DJevi tako i razni bendovi pa čak i orkestri koji će svojom muzikom upotpuniti sunčane nedelje. Tu će biti od soula, funka, diska preko hip hopa i r'n'b pa sve do deep house za potpuni užitak kako vas tako i vaše dece...da se od malih nogu upoznaju sa pravom muzikom :)

Ali naravno da to nije sve. Svaki put Happy People ugostiće kuvara koji će po svom izboru spremati nedeljni ručak koji će biti...BESPLATAN! Uz kupljenu ulaznicu koja će koštati samo 300 dinara imaćete uključen i ručak, a spremanje samog ručka videćete na licu mesta, u dvorištu vile. Nedeljni rucak i nedeljna žurka...

Za prvi SUNDAY LUNCH koji će biti u nedelju 31. maja od 11h pa do 21h spremili smo vam sjajan muzički program.
Od 11h pa do 18h nama dobro poznati DJevi Ana Nikolić i Marko Vuković, i sa njima Obama bin Loud, pustaće funk, soul, hip hop i disco.

Posle njih (i ručka) zaista jedna muzička poslastica za sve! Fuzija vise pravaca, sjajni DJevi, odlični producenti i vrhunski muzičari uradiće LIVE ACT SESSION od 18h do 21h. Na dva gramofona, jedan sempler, ritam mašina, gitara, bas, klavijature, harmonika i perkusi nastupaju:

Goran Tomanović Tole: gitara - Manu (ex Oktobar 1864, Braća Left)
Adam Atomski: sampling pad - Manu (ex Streight Jackin, Zerkman BB)
Ljubinko Tomanović: bas - Kljunovi (ex Oktobar 1864, Braća Left)
DJ Lale: gramofoni - Happy People, Manu
Petar Cvetković: ritam mašina - Happy People, Manu
Ognjen Pejović: klavijature, harmonika - Manu
Ernesto de Stefano: perkusije

11.00h - 13.00h Obama bin Loud
13.00h - 15.30h Ana Nikolić
15.30h - 18.00h Marko Vuković
18.00h - 21.00h LIVE ACT SESSION

Vidimo se nedeljnom ručku...HAPPY PEOPLE! :)

Ulaz: 300 dinara
Lokacija: Tree House, vila na Dedinju, Bulevar Kneza Aleksandra Karadjordjevića 6 (na uglu sa Botićevom ulicom)

Napomena: U slučaju lošeg vremena, dogadjaj se pomera za neku drugu nedelju


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :