Summer3p festival: Workshop Art i Postfestum

Datum objave:22.11.2014

Pročitano:2924 puta

Summer3p festival je i ove godine veoma aktivan tokom jeseni: najavljujemo vam vrlo zanimljivu izložbu, kao i žurku na kojoj će nastupiti istaktnuti predstavnici domaće elektronske scene iz Subotice.

 


U ponedeljak, 24. novembra od 18 časova u Modernoj galeriji 'Likovni susret' (Park Ferenca Rajhla 5, Subotica) biće otvorena izložba pod nazivom Summer3p Workshop Art. Prikazaće se radovi nastali na Summer3p radionicama dva umetnika iz Subotice: akademskog slikara Emila Kadrića i umetnika Jugoslava Ćuge Sivića, koji godinama unazad sarađuju sa Summer3p festivalom. Takođe će biti predstavljena atraktivna selekcija foto i video materijala sa prethodnih izdanja Festivala. Muziku na otvaranju će puštati DJ Chrono, izložba će trajati do 28. novembra.

Podsećamo vas da su dve fotografije sa Summer3p festivala 2009. godine ušle u finale manifestacije UK Festival Awards u kategoriji Fan Photo Award. UK Festival Awards je najpoznatija manifestacija koja se bavi festivalima i tretira se kao Oskar u muzičkoj industriji (kada su festivali u pitanju). Summer3p se tada našao u društvu najpoznatijih evropskih festivala kao jedini festival iz Srbije i regiona.

 


Događaj pod nazivom Summer3p Postfestum održaće se u subotu, 29. novembra, na Ženskom štrandu kraj jezera Palić. Nastupiće DJ reprezentacija subotičke elektronske scene u sastavu:Kibz & Dfndr (Speed Progres, Atonal)Chrono & Acaloon ft. Bobby Shepard (Live violin), Progressive Passion, iFACe, Balkan Connection Guntar (Balkan Beat Brothers) Needle (SDL Recordings) Kohajda (Lakeside Finest)

Ulaz je slobodan.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :