Summer3p festival posetilo 7.500 ljudi

Datum objave:21.07.2014

Pročitano:2751 puta

Velikom žurkom koju su jutros napravili Kibz & Dfndr završen je 12. Summer3p festival, najposećeniji do sada: svim festivalskim programima ove godine je prisustvovalo za 4 dana oko 7.500 posetilaca.

 


Više od 2.500 ljudi je prisustvovalo samo u subotu nastupu poznatog nemačkog DJ-a Alexandera Kowalskog, koji će se mesecima prepričavati... Upečatljiv je takođe bio i polusatni nastup subotičkog violiniste Bobbyja Shepherda koji je zajedno sa DJ-evima – Chrono & Ascaloon, svirao uživo i podigao festivalsku zabavu na jedan viši nivo.

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu između ostalih nastupili su i pioniri domaće elektronske scene Noise Destruction, guru mađarske elektro scene DJ Budai i jedna od ključnih figura makedonske elektronske scene – Goran Kan, ali i najkvalitetnija imena domaće scene.

 


Dnevni festivalski program takođe je bio najposećeniji do sada, posebno smo ponosni na radionice i sportske aktivnosti koje su bile nemenjene deci, kao što je na primer ekološka radionica.

U okviru dnevnog programa veliku pažnju je skrenuo nastup trupe španskih uličnih akrobata.

I u ovako teškim vremenima organizatori Summer3p festivala - NVO AŠC, su uspeli da naprave produkciono najbolji festival do sada. Ovim putem organizatori se zahvaljuju svim saradnicima, ali i medijima na podršci.

 


Posetite našu facebook stranicu, pogledajte fotografije i video klipove sa festivala - www.facebook.com/summer3p
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :