Sub Rosa: Vitalna generacija hrabrih i neobuzdanih u klubu Drugstore

Datum objave:24.07.2018

Pročitano:1713 puta

Datum održavanja: 26.07.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

Drugstore Garden se ovog četvrtka 26. jula počev od 20h sprema za drugo izdanje Sub Rose u ovoj sezoni. Ambijentalni i eksperimentalni miksevi usmereni su na čudne nijanse i utvarne dubine ne-funkcionalne elektronike.


Sub Rosa je serija matine žurki koja od prošle godine za cilj ima otkrivanje novih izvođača, davanje prilike neafirmisanim DJ-evima i producentima da podele svoju strast i prikažu svoje veštine u klubu Drugstore. Ovog četvrtka, organizatori pozivaju na dolazak na vreme i prepuštanje live i DJ setovima Divljih palmi, N. Delay, Delinquentia Poetica-e, Ormal-a i Gane.

 


Na prvoj Sub Rosi ove sezone imali smo priliku da čujemo frenetične setove UBICE, Bucala, Cuban Chamber of Commerce i Gane i poigramo se granicama plesne muzike u poznatom klupskom okruženju. U novoj sezoni nametnuo se i novi cilj – da se prostor koji je prošle godine otvoren na beogradskoj klupskoj sceni sačuva i učvrsti.


Sub Rosu je osmislio Gana/SAUD koji je u zaslužan za izbor artista, uzbudljive saradnje, nova prijateljstva i nezaboravne trenutke uz imena kao što su Zhe Pechorin, Y/6543, DNO MORA, Shaan, Bolelee, Poor Henry, Miloš Zec, Andria, IIV i Marko Rikaloški. Za većinu su ovo bili debitantski nastupi u klubu.


Četvrtak 26. jul rezervisan je za drugu Sub Rosu, a žurka počinje u 20h u bašti kluba Drugstore, Bulevar despota Stefana 115a. Očekuju se najsvežiji klupski bitovi od strane vitalne generacije hrabrih i neobuzdanih.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :