Stuttgart Online i Voda Nad Vodama u Omladinskom centru “Dom B612”

Datum objave:02.10.2017

Pročitano:1279 puta

Datum održavanja: 06.10.2017

Lokacija: Novi Sad

Beogradski garažni bend Stutgart Online nastupiće u petak 6. oktobra u Omladinskom centru “Dom B612” koji se nalazi u Miletićevoj 40 u Novom Sadu. Kao podrška nastupiće novosadski pank rok sastav Voda Nad Vodama. Koncert počinje u 21h a ulaznice se mogu kupiti po ceni od 400 dinara na ulazu kluba.

 

Stuttgart Online

Stuttgart Online postoji od 2006. godine, a web magazin Popboks ih proglašava najboljim debitantima 2007. godine.
Prvi album, "Radost svakom domaćinstvu" snimaju tokom
2009. u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem i objavljuju iste godine za izdavačku kuću “Odličan hrčak”. U međuvremenu grupa je održala veliki broj nastupa u Srbiji i regiji, a njihovi singlovi su se više puta nalazili na relevantnim domaćim radio i TV listama.

 

https://stuttgartonline.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCBhS15jLGGSoly4ImsVaeBA

Bend Voda Nad Vodama je nastao još 2006. godine, kao standardna rok postava, da bi do danas evoluirao u nešto čudniju ekipu sa dve bas gitare, koja stvara pod uticajem sastava New Order i Thin White Rope, te Nika Kejva i njegovih Bad Seeds. Kako sve to funkcioniše, najbolje će posvedočiti zapaljena publika na njihovim brojnim nastupima u NS andergraund klubovima, ali i u Beogradu, pa čak i na Gitarijadi u Zaječaru. Album prvenac „Pre Amerike“ objavljen je 2012, za onlajn izdavačku kuću „Brlog Records“ iz Hrvatske, a trenutno pripremaju nešto potpuno sveže i novo, na tragu istih ideja objedinjenih stavom da „Voda nad vodama pokušava da izgovori ono što čovek pomisli kada shvati da je kasno i da će mu se nebo uskoro sručiti na glavu“.


https://www.youtube.com/channel/UCjF_z2OEQUdjPvucJj77FMw

https://www.facebook.com/Voda-nad-Vodama-167035286642412/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :