Studio novi teatar - Počeo upis na nove kurseve! Prijave su do 30. januara!

Datum objave:15.01.2013

Pročitano:3446 puta

Studio novi teatar je osnovao i vodi francuski glumac i reditelj Jean-Baptiste Demarigny. Pored njega predaju Milica Cerović (ples) i Nataša Tasić (pevanje) uz asistenciju mladih, dinamičnih i uspešnih profesionalaca. Pedagoški pristup studija je osmišljen po principu najnovijih metoda i tehnika nastave pozorišta, razvijenih na francuskoj sceni. Grupa je postavljena u centar pažnje i radi se na tome da se razvije nezavisnost grupe i lična odgovornost. Radionice su namenjene amaterima i profesionalcima starosti od 17 do 35 godina (za glumu na francuskom do 50 godina).
 
O radionici mjuzikla:
Inspirisana velikim evropskim školama, radionica mjuzikla je prva takve vrste u Srbiji.
Cilj studija je da formira svestrane umetnike, osposobljene u velikom broju disciplina, sposobne da odgovore na zahteve profesije, tako što će se razvijati njihovo tehničko znanje u oblastima pevanja, plesa, dramskog izraza, a istovremeno priznavati njihova umetnička ličnost.
 

Okrenut je i mladim profesionalnim glumcima koji žele da obogate svoje iskustvo i razviju nove talenate, kao i amaterima koji žele da steknu prvo iskustvo.
 
Pedagog, vođa radionice: Žan-Baptist Demarinji (gluma)
Profesori: Milica Cerović (ples) i Nataša Tasić (pevanje)
 
O radionici glume:
Inspirisan velikim evropskim i ruskim školama, Studio glume za cilj ima formiranje kreativnih i nezavisnih umetnika, sposobnih da odgovore na zahteve profesije, kroz razvijanje njihovog tehničkog znanja i veština u polju glume.
 


Studio je okrenut i mladim profesionalnim glumcima koji žele da obogate svoje iskustvo i ispitaju nove metode glume, kao i amaterima koji žele da steknu prvo iskustvo.
 
Pedagog, vođa radionice: Žan-Baptist Demarinji
 
O radionici glume na francuskom:
Radionica je namenjena svima koji žele da usavrše svoje znanje francuskog jezika ili da nastave da ga uče kroz igru. Pozorišna radionica će svakome pomoći da unapredi dikciju i akcenat, da pobedi stidljivost u javnom nastupu na francuskom jeziku i da razvije pamćenje.
 


Kroz telesne vežbe, igre slušanja, igre u prostoru, igre angažovanja i emocija kao i kroz različite improvizacije koje za cilj imaju rad na sebi, svaki učesnik će pronaći meste gde će moći da slobodno izrazi svoju ličnost i kreativnost.
 
Pedagog, vođa radionice: Žan-Baptist Demarinji

Studio novi teatar upisuje novu generaciju na radionice mjuzikla, glume i glume na francuskom. Prijave su do 30. januara!

Informišite se na: www.studionoviteatar.tk (+381 64 187 17 31 / studionoviteatar@gmail.com)

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :