Strip radionice i izložbe na International Gaming Festivalu

Datum objave:04.07.2016

Pročitano:4728 puta

Datum održavanja: 08.07.2016 - 10.07.2016

Lokacija: SPENS, Novi Sad

Poseban deo International Gaming Festivala (IGF), koj se održava od 8. do 10. jula u SPENS-u, biće posvećen umetnosti stripa. Svi posetioci moći će da uživaju u izložbama stripova i zanimljivim radionicama. Izlagači će biti izdavačke kuće Darkwood, System Comics, Komiko, Besna kobila, Makondo, Modesty stripovi, Orfelin, Klub obožavalaca stripa, Forba B, kao i kreativna radionica Edge Design.

 

Stripovi na IGF-u

Posetioci će svakog dana od 14 do 18 časova moći da učestvuju u radionici stripa koju će držati naši eminentni majstori 9. umetnosti Dejan Nenadov, Ivica Stevanović i Aleksa Gajić. Nakon 18 časova svi zainteresovani moći će da prisustvuju predstavljanju aktuelne produkcije, izdavača, autora i projekata. Osim toga, na festivalu će biti pušten i film „Edit i ja” Alekse Gajića. Svake večeri od 19 časova biće organizovano druženje s umetnicima, predstavljanje njihovog rada i potpisivanje izdanja i crtanje za publiku. U petak će gosti festivala biti Pavle Zelić i Dragan Paunović koji će predstaviti svoj novi album „Družina Dardaneli”. U subotu će posetioci imati priliku da se druže sa Ivicom Stevanovićem, dok će u nedelju gost biti Đorđe Milović.


IGF se održava u Velikoj dvorani SPENS-a od 8. do 10. jula. Zainteresovani svoje karte mogu nabaviti u svim GigsTixovim objektima, kao i na blagajni SPENS-a. Do 4. jula paket ulaznica za tri dana košta 800 dinara. Nakon toga cena trodnevne karte biće 1.000 dinara. Cena karte za jedan dan do 4. jula iznosi 400 dinara, dok će na sam dan Festivala karta koštati 500 dinara. Za decu mlađu od 12 godina obezbeđen je popust od 50 odsto.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :