STREET SMART kolektiv raspisuje konkurs za učešće na izložbi SCENA VOL 3

Datum objave:15.02.2016

Pročitano:4153 puta

Datum održavanja: 21.02.2016

Poziv za ulične umetnike

Kolektiv „Street Smart“ iz Beograda raspisuje konkurs za ulične umetnike i umetnice, koji će dobiti priliku da svoje radove prikažu u okviru izložbe „SCENA Vol 3“, koja će biti otvorena 2. marta 2016. u multimedijalnoj sali Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić“.

 

STREET SMART kolektiv raspisuje konkurs za učešće na izložbi SCENA VOL 3 | Poziv za ulične umetnike

* Klikni da uvećaš sliku


Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani umetnici i umetnice koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije. Potrebno je da na mejl streetsmartbelgrade@gmail.com dostave: fotografije radova za izlaganje sa dimenzijama, tehnikom, godinom izrade i imenom rada (ako postoji), kratku biografiju na srpskom jeziku, tag (potpis), poželjno u vektorskom formatu, vizuelni prikaz rasporeda radova na formatu 250x140cm (250cm čirina, 140cm visina). Prijave se mogu poslati do 21. februara, a rezultati će biti objavljeni 25. februara.

 

SCENA | Photo by Ruzica Milovanovic

Photo by Ružica Milovanović


Serija izložbi sa zajedničkim nazivom „SCENA“ nastala je sa ciljem da promoviše uličnu umetnost i ojača veze unutar zajednice ljubitelja ovog umetničkog izraza. Do sada su održana dva izdanja u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić“, koja su izazvala veliku pažnju poštovalaca ove vrste umetnosti.

 

STREET SMART kolektiv raspisuje konkurs za učešće na izložbi SCENA VOL 3 | Poziv za ulične umetnike


Više informacija, kao i fotografije sa prethodnih izdanja, mogu se pronaći na Facebook stranici „Street Smart“ kolektiva: https://www.facebook.com/streetsmartbelgrade/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :