Street League Skateboarding Nike SB World Tour u Los Anđelesu

Datum objave:21.07.2015

Pročitano:6499 puta

By:Dejan Tomić

Lokacija: Los Anđeles, Kalifornija

Los Anđeles, Kalifornija – Ovog puta akcija se desila u rasprodatom Galen Centru, gde su se najbolji svetski street skateboarderi borili na prvom stopu 2015 Street League Skateboarding Nike SB Svetske Turneje. Nakon ludila od finala, koje se završilo poslednjim Best Trick pokušajima, Nyjah Huston, otišao je kući sa nagradom od $20,000 i jakim drugom mestom.

 

Street League Skateboarding Nike SB World Tour u Los Anđelesu | Nyjah Huston | Monster Energy

Nyjah Huston

 

Ulozi su bili veliki na prvom velikom arena stopu 2015 SLS turneje sa ukupnom novčanom nagradom od $255,000 i potencijalnim Golde Ticket, koji je salje pobednika direktno na SLS Nike SB Super Crown Svetski Šapionat u Čikagu.
Kada je došlo do Best Trick pokušaja, Huston je odradio gomilu nenormalnih trikova, zbog kojih osvaja 34 poena, koji su bili dovoljni za prvo mesto.

 

Na kraju, Brazilac Luan Oliveira vodi završnu reč na stazi, koju je inače sam dizajnirao – osvaja više poena od Hustona i time odnosi pobedu: prvo mesto na SLS 2015 World Tour.

 

Street League Skateboarding Nike SB World Tour u Los Anđelesu | Monster Energy

Nakon dodele nagrada,vozači se oprobali i u svom najboljem svetlu za #DIAMONDLIFE Afterparty best trick. Kada se slegla prašina, Matt Berger osvaja prvo mesto i nagradu od $5,000 za tehnički backside bigspin to switch front crook on the bump to Hubba.


“DiamondLife Best Trick je kao da vozite skate sa svojim ortacima, gde svako gleda da uradi svoj nakbolji trik, što se izgleda za mene danas i desilo. Oduševljen sam!” rekao nam je Berger nakon pobede.


U jednom trenutku, stazu su opkolili 25 SLS Pro vozača, kao i četiri SLS Pro rukija, koji su se borili za samo 8 mesta u finalu. Bez polufinala i drugih šansi – samo 7 pokušaja u dve runde od po 45 sekundi i pet Best Trickova, ulaze u 4 najbolja skora.
Ishod Wair je zamalo propustio finale, iako je odradio sjajne trikove. Njegov timski kolega Shane O’Neill, takođe je izbacio teške tehničke poteze na ovoj izazovnoj stazi.

 

Street League Skateboarding Nike SB World Tour u Los Anđelesu | Shane O’Neill | Monster Energy

Shane O’Neill


Huston se već kvalifikovao za Nike SB Super Crown Šampionat u oktobru – osvojio je Golden Ticket na Barselona Pro Openu – a sada su sve oči uprte na Drugi Stop 2015 Street League Skateboarding Nike SB Svetske Turneje, 23. avgusta, u Prudential Centru u Newarku, New Jersey.
 

Ostanite u toku i pratite prenose uživo na streetleague.com i na Urban Bug Extremna Avantura sekciji.


Sledeći stopovi 2015 Street League Skateboarding Nike SB Svetske Turneje:

 

· 23. avgust SLS Nike SB World Tour: Stop Dva | Prudential Center | Newark, NJ
· 4. oktobar SLS Nike SB Super Crown Svetski Šampionat | UIC Pavilion | Chicago, IL

Pozdrav!!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :