Barutana klub Beograd

Stray Dogg započeo "crowdfunding" kampanju za snimanje četvrtog albuma

Datum objave:23.02.2018

Pročitano:1541 puta

Lokacija: Beograd

Nakon tri studijska albuma koja Stray Dogg ima iza sebe, bend se odlučio na malo neobičan način prikupljanja sredstava za novi album koji će nositi naziv "Look At The Moon", a koji je uveliko u pripremi.


Bend je pokrenuo "crowdfunding" kampanju za sakupljanje sredstava za produkciju četvrtog albuma, a kampanja je objavljena na Kickstarteru na sledećem linku:


https://www.kickstarter.com/projects/1795183763/stray-dogg-look-at-the-moon-new-album


Kampanja će trajati 45 dana i svako ko želi, može da donira i učestvuje u stvaraju ovog albuma. Postupak je veoma jednostavan, potrebno je samo otići na sajt i donirati u proizvoljnoj vrednosti ili "pred-kupovinom" novog albuma, paketom godišnje ulaznice na koncerte, vinila, majice itd.

Ova platforma na specifičan način povezuje muzičare sa publikom i fanovima, a bendu omogućava pokrivanje nekog dela troškova snimanja i produkcije. Ovo nije prvi slučaj "crowdfunding" kampanje umetnika sa naših prostora. To su do sad radili i muzičari poput Ane Ćurčin, kantautora JR Augusta iz Hrvatske, tima koji stoji iza filma "Nebeska tema" o Vladi Divljanu...


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :