Barutana klub Beograd

STRAY DOGG nastupa na Kontaktu 2019

Datum objave:16.03.2019

Pročitano:1599 puta

Datum održavanja: 23.03.2019

Lokacija: Beograd


Stray Dogg se vraća u punom sastavu i nakon izdavanja novog albuma i niza spotova koji ga promovišu, poslednje večeri Kontakta 2019, u okviru muzičkog programa, nastupa u klubu Elektropionir.
Sviraće pesme sa hvaljenog albuma "Look At The Moon", ali i stare hitove, koje beogradska publika vrlo dobro zna - "Disappear", "Away", "Time", "No One But You", "Almost".

 

Stray Dogg

Stray Dogg je nominovan za najbolji Evropski album2018. godine.. Nagradu dodeljuje IMPALA, najveća evropska asocijacija nezavisnih izdavača. Prethodni dobitnici ove nagrade su Efterklang, Adele, The XX, Caribou, Guadalupe Plata, José Gonzalez.
Nagrada “Evropski nezavisni album godine”  je pokrenuta 2011. godine, zajedno sa godišnjom nagradom “Izvaredan doprinos evropskoj muzici” povodom desete godišnjice organizacije IMPALA.


Ulaznice za koncert grupe Stray dogg dostupne su u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po pretprodajnoj ceni od 500 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 700 din.

Podsećamo, kompleti ulaznica, u ograničenom broju, u kojem se nalaze propusnice za sve programske celine i sve koncerte, u prodaji su po povlašćenoj ceni od 5.000 dinara. Pakete je moguće kupiti u klubu Zaokret u Cetinjskoj 15 i kafeu Šikarica u Skadarskoj 22.
Više informacija na: www.kontakt.org.rs

Instagram: @ kontakt_beograd // Facebook: @KontaktBeograd // #kontakt2019
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :