Stranci u Beogradu: Ko jednom dođe, uvek se rado vraća!

Datum objave:27.06.2018

Pročitano:2272 puta

Kažu za Srbe da su srdačni, gostoljubivi i da su pravi domaćini. Dobro piće i iće ne sme da izostane, a gde je dobra hrana, tu je i svima poznata srpska kafana. Ako se samo pomisli na, noćni život Beograda, onda se nikako ne smeju zaboraviti naše kafanice koje u ponudi imaju, uz dobru muziku i piće, još bolju hranu. Ako se pitate gde je u Beogradu najbolji provod u kafanama, svi će vam reći da je Skadarlija pravo mesto da osetite kako glavni grad prestonice izgleda kada padne mrak i počne da se budi želja za provodom i slavljem.

 


Stranci i Beograd


I ne samo Skadarlija, ceo grad pulsira i vibrira od mešavine parfema, svečane garderobe i nasmejanih lica željnih provoda.
Srdačni konobari, veselo društvo i dobra zabava sigurno neće izostati. A onda ćete poželeti da ostanete još koje veče u glavnom gradu Srbije. Mnogo je turista koji su se na prvi pogled zaljubili u naš grad. Da li zbog lepih žena, dobrog provoda, dobre zabave i odličnog raspoloženja koje naša prestonica pruža, to ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, ali jedno je sigurno. Ko jednom dođe u našu prestonicu, uvek se rado vrati.


Iz godine u godinu sve je veći broj stranih turista. Najviše je gostiju iz regiona, a posebno Slovenci traže apartman više u Beogradu. Mlađi turisti iz bivših zemalja Jugoslavije, osim poslovno, uvek rado dođu da osete bar delić atmosfere iz ludog, noćnog provoda. Da li se kod nas bolje zabavlja ili Srbi znaju kako da naprave dobru atmosferu, to se ne zna, ali opšte poznato je da smo veseljaci i da volimo dobar provod.


S obzirom da je prestonica Srbije krcata kako klubovima i kafićima, tako i splavovima, strancima su potrebne i neke smernice kako da dožive ono najbolje iz noćnog života. U Beogradu postoje posebni timovi ljudi koji se bave planiranjem i organizacijom provoda za strance. Jedan od takvih je i PoshBelgrade. Oni nude posebne pakete koji strancima omogućavaju da se neometano provode, bez čekanja, gužve i stresa, ili da organizuju i proslave svoju posebnu noć. Premium VIP paketi namenjeni su strancima koji žele da elegantno uđu u klub, sednu za svoje mesto, gde ih čeka njihovo omiljeno, rashlađeno piće i provode se do ranih jutarnjih sati.


Gde je dobar provod?


Iako je najviše turista iz regiona, kada neko iz Zapadne Evrope poseti našu zemlju, najčešće poželi ponovo da dođe. Poseban je mentalitet nas Srba. Uvek se trudimo da svoje goste dobro zabavimo, jer za svakog Srbina gost je svetinja. On mora da se dočeka, isprati, ali i da mu se ponešto spakuje za put, jer kako otići na put prazne torbe, ne ide.


U poslednje vreme sve je veći broj studenata širom Evrope koji biraju našu prestonicu kao jednu od najpopularnijih destinacija za dobru zabavu i lud provod. Čini se da je na mapi dobre zabave Beograd zauzeo jedno od vodećih mesta. Pojedini gosti tvrde da se u Beogradu za male pare može odlično provesti, jer je mnogo klubova, kafića, restorana i kafana koje pružaju dobru uslugu i uvek imaju mesta za svakog putnika namernika.


Izgleda da su stranci u pravu. Volimo mi Srbi da se dobro zabavimo. Ne samo u Beogradu, nego širom naše zemlje poznati smo po dobrom provodu. Zato ne čudi što su naši festivali među najpopularnijim u Evropi. Za Exit festival se uvek traže karte više, a svake godine organizatori nas iznenade nekim aktuelnim muzičkim zvezdama.


I festival piva, beogradski Beer fest privuče mnogo turista iz regiona, jer zna se gde se najbolje lumpuje i slavi. Zato, ako imate gosta stranca, nemojte propustiti da ga izvedete na neko od aktuelnih mesta. To su trenuci koji se pamte ceo život.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :