Straight Mickey and The Boyz koncertom promovišu debi album

Datum objave:06.05.2016

Pročitano:4450 puta

Datum održavanja: 21.05.2016

By:Milica Ševarlić

Lokacija: Dom Omladine, Beograd

Straight Mickey and The Boyz održaće koncert u hali Amerikana, Doma omladine u Beogradu, u subotu 21. maja sa početkom u 21 sat. Straight Mickey And The Boyz su najtalentovanijih novi rok band u Srbiji. Dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda, svoje uticaje iz raznih stilova roka stisnula je u prepoznatljiv i karaktera pun izraz.

 

Straight Mickey and The Boys


Sastav se poslednjih godina nametnuo na srpskoj alternativnoj sceni i pobrao puno simpatija publike - u pitanju je dinamičan trio sjajnih mladih muzičara iz Beograda, koji je već renomiran kao izuzetna koncertna atrakcija. Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka pa čak i avant džeza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris na dobar duh Beograda, i uvek bukti od progresivnih muzickih zamisli i žestoke energije. U kratko vreme od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rok tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

 


Ovo će ujedno biti ekskluzivna koncertna premijera dugoočekivanog debi albuma “Straight Mickey And The Boyz”, posle koje ništa više neće biti isto u vašim ušima i nogama!


Album download: https://straightmickeyandtheboyz.bandcamp.com/releases


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :