Barutana klub Beograd

STOP MAKING SENSE: Takmičenje za DJ-eve iz regije!

Datum objave:16.04.2015

Pročitano:4510 puta

Datum održavanja: 16.07.2015 - 19.07.2015

Lokacija: Tisno, Hrvatska

Stop Making Sense vraća se u Tisno šestu godinu zaredom, od od 16. - 19. srpnja 2015. Lineup čine DJ Koze, The Black Madonna, Moomin, Jackmaster, Anja Schneider, Nick Höppner i Anthony Naples....uz njih mogu vrtiti i mlade snage ako se do 15. lipnja prijave na natječaj, a osigurane su i cijene ulaznica s popustom za regiju.

 

STOP MAKING SENSE: Takmičenje za DJ-eve iz regije! | Tisno | Hrvatska | 2015

Stop Making Sense festival se održava šesti put u Tisnom od 16. - 19. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno. U suradnji sa Zero Show radijskom emisijom koju na Radio808 vodi Jan Kinčl Zero, jedan od izvođača na ovogodišnjem lineupu, Stop Making Sense poziva sve mlade talente iz regije da pošalju svoje mikseve i zasviraju na festivalu. Pobjednik natječaja nastupit će na Beach stageu Stop Making Sense festivala, te osvaja festivalsku ulaznicu za sebe i 3 prijatelja.

Potrebno je poslati snimku u trajanju od 45 do 60 minuta. Žanr nije strogo definiran, no imajte u vidu program Stop Making Sense festivala. Miks će ocjenjivati žiri Stop Making Sense festivala koji će posebnu pozornost obratiti na glazbenu selekciju, ali i tehniku miksanja. Ne zaboravite raširiti glas putem socijalnih mreža ili dobrom starom usmenom predajom jer u onim situacijama kada će žiri biti neodlučan, presudit će broj likeova i preslušavanja miksa.

 

STOP MAKING SENSE: Takmičenje za DJ-eve iz regije! | Tisno | Hrvatska | 2015

Prijaviti se mogu DJ-evi iz regije. Snimku je potrebno uploadati na vlastiti Soundcloud račun, te poslati na adresu office@jankinclzero.com, a miks treba u opisu sadržavati ime DJ-a, naziv miksa, popis pjesama, te email adresu za kontakt. Svi radovi će biti javno objavljeni na profilu http://bit.ly/stopmakingsense_2015_djcontest. Prijave se primaju do 15. lipnja 2015., a rezultati će biti poznati do 25. lipnja 2015.

Pažljivo biran lineup Stop Making Sense festivala kombinira eklektične zvuke undergrounda s onima najpoznatijih DJ kolektiva, a sve se odvija na festivalskoj lokaciji The Garden Tisno, zabavama na brodovima i klubu Barbarella's na otvorenom. Na ljeto u goste dolazi DJ Koze, jedan od najpoznatijih njemačkih DJ-eva i producenata, a predvodit će ekipu Tesselate zabave na brodu. Levon Vincent će zajedno s Nick Höppnerom u klubu Barbarella's predstaviti zvuke koji dokazano tjeraju na ples. The Black Madonna je već prepoznatljivo ime na sceni koje svakim nastupom gradi dinamične i razigrane vinyl setove na potezu od disca do techna. Jedan od najproduktivnijih engleskih producenata Graeme Clark iliti The Revenge obilježit će subotu uz Get Diverted ekipu i obojati dan svojim disco tonovima. Na SMS dolazi i Moomin, njemački deep house producent kojeg često nazivaju mađioničarem house glazbe. I ove godine domaći dečki asistiraju u programu, tako će u petak Beach Bar domaćin biti DJ i radijski voditelj Jan Kinčl Zero koji će predstaviti lokalnu scenu, te pobjednika DJ natječaja, a još se očekuje i pokoje iznenađenje. Puni lineup pogledajte OVDE.

 

STOP MAKING SENSE: Takmičenje za DJ-eve iz regije! | Tisno | Hrvatska | 2015

Glazba vas okružuje 18 sati dnevno, na festivalskoj lokaciji u Tisnom ili u klubu Barbarella’s, a dnevno isplovljavaju dvije zabave na brodovima koje režiraju ekipe Mobilee, Tesselate, Warm, Percolate, Get Diverted, Club te je u gostima Martyn, Jackmaster, Jasper James, Skream ili pak Sebo K. Ulaznice za brodove možete osigurati preko Resident Advisor stranice.

Stop Making Sense održava se od 16.-19. srpnja na vrhuncu ljetne sezone i nudi savršenu ravnotežu za one koji žele odmor, ali i zaljubljenike u glazbu koji žele zabavu. Opuštena prijateljska atmosfera kombinirana je sa zvučnom kulisom, od house, disco i techno do electro, soul i funk, a sve to obilježava četiri dana i noći zabave pod suncem i zvijezdama, a samo mjesto mami na istraživanje, te nudi gurmanske doživljaje uz domaću hranu i pića. Svi koji žele provesti sunčane dane na jednoj od najboljih festivalskih lokacija The Garden Tisno mogu birati između nekoliko opcija smještaja. Kampiranje, luksuzni Shikar šatori, namještene prostrane prikolice, pa čak i jahte, čine sjajan izbor smještaja uz 80 klimatiziranih apartmana na samo lokaciji. Smještaj ma samoj lokaciji je ograničen, a više informacija pronađite na stranici thegardentisno.com.

Pogledajte kako je bilo prošle godine OVDE

Ulaznice vrijede za sav program na lokaciji The Garden Tisno, te u klubu Barbarella's, a dostupne su povoljnije cijene za regiju preko sustava Entrio.hr. Festivalske su po cijeni od 650 kuna, dok su dnevne po 220 kuna. Ulaznice za zabave na brodovima se kupuju odvojeno. Kako biste pristupili zabavama na brodovima morate imati važeću festivalsku ili dnevnu ulaznicu.

Entrio.hr: https://www.entrio.hr/event/stop-making-sense-2015-2332
Resident Advisor: http://www.residentadvisor.net/event.aspx?703105
SMS: www.stopmakingsense.eu/sms-tickets

HEADLINERS
DJ Koze / Skream / Jackmaster / Anja Schneider / Levon Vincent / Martyn / Nick Höppner / Sebo K / Anthony Naples / The Black Madonna / The Revenge / Moomin (+ drugi)
CREWS
Sub CluB / Warm / Mobilee / Get Diverted / Tessellate / Percolate / Not So Silent / Corsica Studios
RESIDENTS
Jasper James / AND.ID / Miss Jools / Ali Tillett / Jan Kinčl Zero / Myles Mears / Rob Alldritt / Tessellate DJs /Krywald / Farrer /Madera Verde /Aroop Roy /Twinkat Soul /Belch /Mullen /Ray Philp


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :