Stiže Hali Gali Tutti Frutti, petodnevni festival koji nadražava sva čula

Datum objave:24.08.2021

Pročitano:1206 puta

Datum održavanja: 25.08.2021 - 29.08.2021

Lokacija: Beograd

Poznati beogradski muzički spektakl Hali Gali, ove godine prestavlja novo, četvrto izdanje pod nazivom Tutti Frutti!


Hali Gali se transformiše u petodnevni festival na četiri lokacije (Dragstor, Muzej Jugoslavije, Zaokret i Kula u Cetinjskoj ulici), a odvijaće se od 25. do 29. avgusta. Kao glavni motiv festivala Hali Gali bira složenicu Tutti Fruti, aludirajući raznovrstan program kojim će okupirati ne samo različite prostore tokom poslednje nedelje avgusta, već i vašu apsolutnu pažnju i sva čula!
Hali Gali Tutti Frutti nudi najšareniji program do sada pa će tako na festivalu nastupiti preko 30 izvođača.

 Prvog dana, u sredu 25. avgusta, festival će otvoriti najveća ruska lajv atrakcija 21. veka - Shortparis! Momci iz Sankt Peterburga, poznati po svom umetničkom pristupu elektronskoj muzici, atraktivnom scenskom nastupu i po otkačenim i šokantnim spotovima nastupiće u klubu Dragstor, uz podršku bendova Boris Milić i Св. Псета, repera Yan Dusk-a i DJ Matej Rusmir-a.


U četvrtak i petak Tutti Frutti povorka se seli u Zaokret gde prvog dana nastupaju Niko Nikolić, Igor Božanić, Milf Magnet, Lon i J Rockers, a drugog, u petak, Stroberiz, Iva Lorens, Tam i Cuban Chamber of Commerce. U subotu u Zaokretu će DJ set imati i kreator ovogodišnjeg vizuelnog identiteta festivala - ANDRIA.


Subota 28. avgust je rezervisana za najveću žurku u okviru petodnevnog spektakla, te će u Dragstoru žurka biti podeljena na dve bine, a izvođači Repetitor, Gazorpazorp, Roza, Auf Wiedersehen, Proto tip, Andreja, subotički Ana Never, makedonski Blackstate, kolektivi Zicer Inc, B.R.O. i Trap koliba, kao i DJ-evi Do the Math, AmHi i UBICA obećavaju nezaboravno veče do ranih jutarnjih sati.


Festival će biti zatvoren u nedelju, nastupima bendova Vizelj, KOIKOI i Tipon na letnjoj bini Muzeja Jugoslavije u okviru njhovog letnjeg serijala "Leto u MuzeYu".

Od požara, preko galopa i cunamija, prepremite se za Tutti Frutti, najšareniju i razigraniju žurku u gradu koja će trajati pet dana, bez prestanka!


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :