Sting sa sinom na bini Kombank Arene, 17. septembra

Datum objave:29.08.2017

Pročitano:1900 puta

Lokacija: Kombank Arena

Na koncertu u Kombank Areni, 17. septembra, za koje vlada ogromno interesovanje, Sting će nastupiti sa svojim dugogodišnjim saradnicima, gitaristima Dominic Millerom i Rufus Millerom i bubnjarem Joshom Freeseom dok će se kao specijalni gosti pojaviti Stingov sin, Joe Sumner i harmonikaš Percy Cardona iz sastava “The Last Bandoleros”.

 

Joe Sumner je Stingov sin iz veze sa irskom glumicom Frances Tomelty. U tinejdžerskom periodu počeo je da se bavi muzikom, sviranjem gitare i bubnjeva i to nakon što je čuo Nirvanin album “Nevermind”. Bend koji je kasnije postao Fiction Plane, osnovao je školskim drugom, basistom Dan Brownom i britanskim gitaristom Seton Dauntom.

Solo karijeru Joe Sumner gradi proteklih pet godina. Dok istovremeno vodi rock band Fiction Plane i probija tehnološke granice aplikacijom Vyclone, Joe je odbacivao sve što smatra neautentičnim.

 

Joe Sumner

Počinjujući samo sa svojim glasom i akustičnom gitarom, on piše srčane i moćne pesme koje se nikada ne završavaju. “Svaki put kada izvodim pesmu ostavim nekoliko delova potpuno otvorenim za improvizaciju.” – izjavio je o svom stilu izvođenja. “Nakon što se pesma odsvira pedeset puta, mišljenja sam da će biti bolja, neće ostati stalno ista!”.

Ovaj otvoreni stav dolazi iz njegovog ekstremno raznog muzičkog iskustva – od turneja sa muzičarima koje on bukvalno zove porodicom (The Police, Sting) do izvođača kao što je Snoop Dogg ili pevanjem u modernoj opera i komponovanjem hitova za evropske umetnike. Joe takođe predaje na visoko cenjenim kursevima u muzičkim školama fokusirajući se na emotivni pritisak kod pisanja pesama. Solo debi singl “Jellybean” objavio je početkom ove godine.

 

U prodaji je još malo ulaznica za koncert Stinga, 17. septembra, i mogu se nabaviti na blagajni Kombank Arene, Bilet centra Beograda kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima: Dom Omladine i Ušće Shopping centra i online preko sajtova:  www.kombankarena.com,  www.eventim.rs.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :