Stigao je spot za novu pesmu Filipa Dizdara

Datum objave:14.05.2021

Pročitano:267 puta

Lokacija: Beograd

Prije tri nedelje, nakon dugogodišnje pauze, novu pesmu je predstavio Filip Dizdar.

Iako je prvobitni plan bio da pesmu predstavi paralelno sa spotom, Filipu je usred montiranja spota pregoreo hard disk sa svim snimljenim materijalima. Ipak, dve nedelje kasnije, odlučio je da snimi sve ispočetka. Kao i u pesmi, Filip je i u spotu preuzeo više uloga u produkciji pa je tako režirao, glumeo, montirao. No, nije bio u potpunosti sam. Društvo u spotu mu pravi njegova devojka Maja koja je neretko morala biti i iza kamere, a odlično se snašla sa obe strane.

 „Spot za pesmu nastaje već neko vreme, uglavnom zato jer je mi je na pola produkcije riknuo hard disk sa materijalima. Kad se to dogodilo bio sam odustao od snimanja novog materijala, pomirio sam se da jesma neće imati spot, a da ću kadrove koje sam uspeo spasiti koristiti za sledeći spot. To je i bio plan do jedne večeri prošle nedelje.

Radio sam nešto za akademiju u kasne sate i samo su mi počele navirati nove ideje za spot u glavu. Počeo sam ih zapisivati i te večeri sam odlučio da ipak snimim spot do kraja, drugi put, i sa drugim hard diskom. Usledilo je 5 dana noćnih snimanja po par sati i malo po malo spot je rastao do onog kako izgleda danas.

Spot je kao i pesma mračnije atmosfere i vizuala. Zamišljen je kao skup vinjeta iz života i otvoren je za interpretaciju, kao i moj ples. :) – rekao je Filip Dizdar

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :