STEREOTIP: Petar Dundov & Dav pojačavaju beogradski line up!

Datum objave:12.05.2015

Pročitano:5614 puta

Datum održavanja: 17.05.2015

Lokacija: SKC, Beograd

EXIT Dance Arena predstavlja 

Stereotip

 

Na prvom beogradskom izdanju Stereotipa, muzičko-plesne manifestacije čija su se prva dva izdanja sa velikim uspehom desila u Zagrebu, već najavljenim izvođačima Dixonu, Felveru, Kristijanu Molnaru i Schwabi, pridružiće se cenjeni hrvatski muzičari – Petar Dundov i Dav. Dixonov nastup u SKC-u poslužiće i kao odlična uvertira u ovogodišnji Exit festival, gde je jedan od predvodnika Dance Arene.

 

STEREOTIP: Petar Dundov & Dav pojačavaju beogradski line up! | Žurka | Beograd | 2015


Hrvatski muzičari sa svetskim karijerama, Petar Dundov i Dav, će se beogradskoj publici u Studentskom kulturnom centru predstaviti ekskluzivnim nastupima uživo. Petar Dundov već dvadeset i pet godina pravi inteligentnu i harmoničnu muziku koja istovremeneno tera na razmišljanje i na ples što mu je obezbedilo veoma veliki broj vernih obožavaoca. Dundovljeve trake u svoje setove redovno uvrštaju i muzički znalci kao što su Adam Beyer, Laurent Garnier, Hernan Cattaneo, Richie Hawtin i drugi. Na nastupu uživo na beogradskom Stereotipu, predstaviće se sa poslednjim albumom Sailing Off The Grid objavljenom na kultnoj belgijskoj etiketi Music Man.

 

STEREOTIP: Petar Dundov & Dav pojačavaju beogradski line up! | Žurka | Beograd | 2015


Svojevremeno prozvan “hrvatski Pure Science”, Davor Stošić - Dav, muzičko-producentski zanat je usavršavao još u ranim devedesetima. On u SKC stiže uz zvuk inspirisan tech-house i deep-techom, koji neguje i u svojoj izdavačkoj kući Privateer. Iza sebe ima preko 40 izdanja, a neka od njih će publika u SKC-u čuti uživo. Dav je poznat po svom dinamičnom live nastupu i po dobrom običaju da publiku uvek iznenadi nekim novim i još uvek neizvedenim pesmama.

 

Stereotip SKC pomera vreme okupljanja i početak okupacije plesnog podijuma zakazuje za 17:00, umesto za prethodno najavljenih 16:00, a plesaće se do kasnije u noć pošto se žurka produžava sa prvo planiranih 01:00 na 02:00.

 

Kontigent early bird karata po ceni od 900 RSD je rasprodat, pa su sada dostupne ulaznice po promotivnoj ceni od 1.200 RSD koje se mogu kupiti putem servisa Eventim Srbija, kao i online. Na sam dan manifestacije, ulaznica će moći da se kupi po ceni od 1.500 RSD.

 

STEREOTIP
https://www.facebook.com/stereotip.stereotip

DIXON
https://soundcloud.com/innervisions

FELVER
https://www.facebook.com/marijan.felver

KRISTIJAN MOLNAR
http://www.christallization.rs/

PETAR DUNDOV
https://www.facebook.com/dundov

SCHWABE
https://soundcloud.com/schwabe

DAV
https://www.facebook.com/Dav.Davor?fref=ts

 

SKC Beograd, nedelja 17. maj
17:00 – 02:00


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :