STEREOTIP: Berlinski i zagrebački DJevi Dixon i Felver organizuju prvu beogradsku žurku!

Datum objave:30.04.2015

Pročitano:6287 puta

Datum održavanja: 17.05.2015

Lokacija: SKC, Beograd

Dixon i Felver pozivaju na prvi Stereotip u Beogradu


Nakon izuzetno uspešna dva izdanja muzičko-plesne manifestacije Stereotip, berlinski i zagrebački DJ-evi Dixon i Felver organizuju i prvu beogradsku žurku u nedelju popodne, 17. maja u kultnom SKC-u.

 

STEREOTIP Zagreb | Photo by Nina Klaric

STEREOTIP Zagreb | Photo by Nina Klaric

Stereotip buja izvan granica Zagreba u kojem je ponikao i razmrdava inače mirnu nedelju u Beogradu. Nakon prva dva izdanja u hrvatskoj prestonici, kada su se plesni podijumi formirali na neočekivanim mestima kao što je nekadašnja bioskopska dvorana Mosor, zatim jedna od najstarijih aktivnih gimnastičkih sala na Balkanu Tucman, ples se vraća tamo gde pripada.

 

STEREOTIP: Dixon


Kultni beogradski Studentski kulturni centar će u nedelju, 17. maja, sa početkom u 16:00 ugostiti domaćoj publici omiljenog, uvek nepredvidivog i intrigantnog Dixona i njegovu ništa manje interesantnu podršku. Vlasnik izdavačke kuće Innervisions se domaćoj publici u intimnoj, klupskoj atmosferi poslednji put poklonio davne 2009. godine, a na beogradski Stereotip stiže na krilima titule najboljeg svetskog DJ-a po izboru čitalaca prestižnog online magazina Resident Advisor. Nije naodmet spomenti ni da je cenjenu titulu Dixon osvojio drugi put za redom, kao i činjenicu da se u Studentskom kulturnom centru već dugo nije desila odlična plesna zabava kakvu pruža Stereotip.

 

STEREOTIP: Marijan Felver

Dixonu će se za pultom SKC-a pridružiti preostala dvojica domaćina Stereotipa, Marijan Felver i Kristijan Molnar. Felver je dve decenije prisutan i cenjen na regionalnoj muzičkoj sceni gde se smatra vrsnim poznavaocem plesnog podijuma. Na poslednjem izdanju Stereotipa u zagrebačkom Tucmanu iznenadio je publiku back2back nastupom sa Dixonom. Mladi i sve popularniji domaći DJ Kristijan Molnar već petu sezonu za redom u sklopu svoje radio emisije Christallization meša razne zvukove i sve ih uspešno spaja na podijumima uvek živih gradskih klubova.

 

STEREOTIP: Kristijan Molnar | Photo by Maiko Sakura

Kristijan Molnar | Photo by Maiko Sakura

 

Pored već najavljenog trojca, u SKC stiže i Schwabe sa svojim hipnotišućim ljubavnim tonovima.

 

STEREOTIP: Schwabe

 

Stereotip lista se ne završava ovde pa uskoro očekujte još imena, a informacije o ulaznicama stižu u ponedeljak. Do tada pratite Stereotip Facebook stranicu i event i spremite se da 17. maja u SKC-u od 16:00 razbijete sve plesne stereotipe.


STEREOTIP SKC
http://on.fb.me/1PWt8kA

STEREOTIP
https://www.facebook.com/stereotip.stereotip

DIXON
https://soundcloud.com/innervisions

FELVER
https://www.facebook.com/marijan.felver

KRISTIJAN MOLNAR
http://www.christallization.rs/

SCHWABE
https://soundcloud.com/schwabe


Stereotip
nedelja 17. maj, 

Studentski kulturni centar, Beograd
16:00 – 01:00


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :