Stereo Banana drma Vračar

Datum objave:26.11.2016

Pročitano:4477 puta

Datum održavanja: 03.12.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

"Prvi put drmamo Vračar! Ovo je poseban nastup i svakako specijalna prilika za sve vas, jer po prvi put nastupamo sa trubačem, a to smo jarko želeli godinama unazad. Naš prepoznatljivi izraz će upotpuniti i dva vrhunska disk džokeja, Darkinjo i Tjamil. Ovo je šansa koju nijedan pravi sladokusac ne sme propustiti! Mir, zdravlje, sreća, ljubav" poručuju momci iz Stereo Banane pred veliki beogradski koncert koji će posle neverovatnog uspeha aktuelnog singla "Nemoj da znojiš tehniku" prirediti u Božidarcu 3. decembra.

 

Stereo Banana

 

Malo je onih koji nisu videli kako izgleda niška verzija "Trainspottinga" spakovana u tri minuta... Energični hip-hop dvojac Stereo Banana napravio je njeverovatan uspeh spotom za pesmu "Nemoj da znojiš tehniku" koji je za kratko vreme sabrao više od 255.000 pregleda na YouTubeu i tako postao treći najgledaniji video sadržaj u našoj zemlji na najpopularnijem video servisu. U spotu u glavnoj ulozi se pojavljuje mladi glumac Predrag Vasić, poznatiji kao Stanoje iz filma "Montevideo", koji je upešno dočarao dan besposlenog „mangupa" u Nišu.

 


I "Nemoj da znojiš tehniku" i druge zarazne duhovite hitove Stereo Banane beogradska publika će konačno biti u prilici da čuje uživo, na celovečernjem Bananinom koncertu na Vračar Rocks festivalu 3. decembra. Podršku će im pružiti KENDI i D'n'B DJ duo Darkinjo i Tjamil.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

 

Više informacija na Facebook stranici Vračar Rocks.

 

Za još muzičkih dešavanja u gradu pogledaj URBAN BUG KALENDAR.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :