STENA I KOTUR - Rock’n’Roll predstava u ATELJU 212 Četvrtak, 23. maj

Datum objave:30.04.2013

Pročitano:3253 puta

By:Barbara Garčević

"Stena i kotur" je nesvakidašnja predstava, koja je u oktobru izvedena u Domu omladine Beograda, a svoje prvo izvođenje na velikoj sceni pozorišta Atelje 212 imaće 23. maja 2013.
 
"Stena I kotur" je više od predstave. U pitanju je scenska postavka, koja u sebi kombinuje elemente pozorišne predstave, stand up-a I koncerta.


 
U predstavi učestvuje dvoje glumaca (Daniel Sič I Jelena Gavrilović) i tri muzičara / bend koji čine Dušan Bezuha na gitari, Branko Isaković basista I Dejan Nikolić bubnjar.
 
Reditelj predstave je Vladimir Aleksić, autor brojnih TV emisija (‘’Garaža’’ – RTS "Video Show", "Beo Sat", "OK Kanal", Treći Kanal RTS,), reditelj čuvene serije ‘’Metla bez drške’’,ciklusa muzičkih emisija ‘’Hit meseca’’, ali I muzičkih spotova kultnih beogradskih bendova, za koje je više puta nagrađivan (EKV, Van Gogh, Električni Orgazam, Vlada Divljan, Riblja Čorba, Disciplina Kičme, Bajaga, Partibrejkers, Bebi Dol, Dejan Cukić, Delča, Piloti),

Tekst su napisali Vladimir Aleksić I Aleksandar S. Janković

Naziv predstave "Stena I kotur“ je sirovi prevod engleskog termina "rock and roll". Glavni lik u predstavi je Đavo, koga igra Daniel Sič I koji nam priča istoriju rokenrola, želeći da nas ubedi da odustanemo od života bez kreativnosti. U tome mu pomažu Mala (Jelena Gavrilović) i bend „Stena ikotur“. U 80 minuta predstave saznaćete mnoštvo zanimljivih detalja iz istorije rokenrola I iz biografija muzičkih velikana I slušaćete u originalnom izvođenju neke od najznačajnijih rokenrol pesama.
 
Cena ulaznice: 666 dinara

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :