STAR GATE 15: Ultimate Trance Expiriance Of The Year na brodu Kolos!

Datum objave:14.12.2015

Pročitano:7365 puta

Datum održavanja: 31.12.2015

GoaSapiens Vam sa ponosom predstavlja
STAR GATE 15
MELICIA LIVE & PIXEL
Četvrtak 31.12.2015. / KOLOS

 

STAR GATE 15: Ultimate Trance Expiriance Of The Year na brodu Kolos! | Nova godina 2016

15. po redu STARGATE pod nazivom “Ultimate Trance Expiriance Of The Year” i ove Nove Godine, na brodu Kolos, priprema nezapamćeni spektakl. Obožavaoci psihodeličnog zvuka imaće priliku da čuju live izvođenje sastava Melicia a potom da uživaju u DJ setu poznatog Pixel-a. Ono što organizatori izdvajaju je da izraelski sastav Melicia po prvi put dolazi u punom sastavu tj. da će uz pratnju producenta i DJa Avrham Ilouz-a nastupati i Odeliya Iloose Almog, ženski vokal koji upravo ovaj sastav čini toliko poznatim. Goasapiens ekipa poziva sve na ovaj novogodišnji parti i obećava nezaboravan provod.

 

STAR GATE 15 | MELICIA / Phonokol Rec. / Tip Records / Israel


MELICIA / Phonokol Rec. / Tip Records / Israel


Melicia je sastav koji čine brat i sestra, Avraham Ilouz and Odeliya Ilouz. Pošto je Avraham napravio svoj produkcijski studio, sestra mu se pridružila učestvujući svojim vokalnim sposobnostima na nekoliko pesama. Već 2003. Melicia izdaje svoj prvi album “Running Out Of Time” koji je ubrzo postao svetski hit i dugo vremena držao prva mesta svetski čartova. Mnogi poznati artisti među kojima su I 1200Mics (GMS) i DNA, radili su remixe poznatih pesama Melicia-e, a nakon prvog albuma sledila su izdanja “Kinow” ya kompilaciju Spun Records-a, “Grip” za T.I.P Records, “Adrenalin Rush” (Melicia rmx Xerox & Psycraft) za Hommega Records i mnoga druga izdanja. Avraham and Odeliya su svoj prvi live nastup imali u Japanu pre 8 godina i od tog momenta obišli su ceo svet. Drugi album “Play With My Mind” na kome su sarađivali sa Dynamic (Grip rmx), Aquatica (Discoteque rmx), DNA i The Beat Hackers takođe je doživeo ogroman uspeh.

 

https://www.facebook.com/Melicia-official-247634348585545/?fref=nfhttps://soundcloud.com/melicia

 

STAR GATE 15 | PIXEL / HOMmega Rec. / Israel

 

PIXEL / HOMmega Rec. / Israel

Pixel je rođen 1979. u Tel Avivu, DJingom je počeo da se bavi 1999. a muzičkom produkcijom već 2000. 2001. počinje da nastupa back 2 back zajedno sa Domestic-om i ta saradnja je uspešno trajala pune 4 godine tokom koje su imali svoj projekat Dual Head koji je izbacio vrlo uspešnu kompilaciju “Think Sync”. Svoj debi album “Reality Strikes Back”, Pixel izbacuje 2004. a trake muziku izdaje za poznate lejblove TIP World, Spun, Solstice. Pixel intenyivno nastupa po svetu a ujedno pravi muziku za razne kompilacie I za svoj drugi lbum.

 

https://www.facebook.com/PixelOfficialhttps://soundcloud.com/pixel-hommega

 

GOASAPIENS DJs:

 

DJ Aquapipe
https://www.facebook.com/DJ.AQUAPIPE

DJ Albert
https://www.facebook.com/OFFLINE.OfficialMusicPage | https://www.facebook.com/SoundControlMusic

DJ Sivi
https://www.facebook.com/djsivi


Cena karte u predprodaji je 1200 dinara a karte se mogu kupiti na svim WIN-WIN prodajnim mestima u Srbiji.

 

https://www.facebook.com/events/1507879992839206/
vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Zoran Paunovi
25.12.2015 23:40
Zelim da kupim kartu


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :