STANTON WARRIORS - Exit 2007

Datum objave:05.07.2007

Pročitano:3234 puta

By:Exit team

Bristolski duo Stanton Warriors vrteće ploče, ali na glavnoj bini u okviru after 2 programa. Dvojac čine Dominic Butler (DJ) i Mark Yardley (producent), koji svoje muzičko stvaralaštvo opisuju kao fuziju electra, breakbeata i 2-step UK garagea.
 


Pošto im je dosadilo da rade za druge muzičare, odlučili su se da naprave zaokret i urade lično izdanje. Prvu albumsku kompilaciju The Stanton Session objavili su u 2001-oj, dok se druga The Stantion Session Vol. 2 na tržištu pojavila u protekloj godini, što im je omogućilo da dobiju poziv za Fabric Live 30. Tada je nastao intelektualni breakbeat. Automatski su postali miljenici izvođača kao što su: Basement Jaxx, Missy Elliiot, Artful Dodger, Busta Rhymes, Fatboy Slim, Chicken Lips, Azzido Da Bass, Mylo, Freeform Five i Apollo 440.

Album The Stanton Session dobitnik je Dancestar nagrade u čijoj su nominaciji bili Fatboy Slim i Deep Dish. Nakon ove, Muzik Magazine ih je takođe nagradio. Ovog puta pobedlili su imena kao što su Dave Clarke i Danny Tenaglia.

Vlasnici najprodavanijeg breakbeat mixa svih vremena, Stanton Warriors, očekuju vas u Petrovaradinskoj tvrđavi.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :