STAND UP: Prilike za smeh u klubu Ben Akiba

Datum objave:08.06.2016

Pročitano:4575 puta

Lokacija: Ben Akiba

Prva polovina junskog repertoara ispunila je očekivanja publike koja je dolazila u velikom broju da isprati sjajan program organizacije Standup.rs u klubu Ben Akiba. Organizatori i u drugoj polovini meseca obećavaju dobar provod, a evo nastupa na kojima još uvek možete rezervisati mesto.

 

Standup.rs - Ben Akiba


U četvrtak, 16. juna sa početkom u 20:30, u goste nam ponovo dolazi Martina Ipša, najbolja slovenačka komičarka, koju ste do sad imali prilike da vidite kako u Ben Akibi, tako i na festivalima u Beogradu i regionu! Na nekima je nastupala, a neke i sama organizovala! Pored Martine nastupaće i prva komičarka organizacije Standup.rs – Jelena Radanović koja je već uveliko poznata po svom britkom jeziku i kvalitetnom humoru.


U nedelju, 19. juna, sa početkom u 20:30, nastupaće Nemanja Živanović, Nebojša Potkrajac, Ana Zlatanović i rezident komičarka Jelena Radanović.


U utorak, 21. juna u 20:30 publiku očekuje jedno od omiljenih večeri, a to je Veče CRNOG humora! Nastupaće: Ivan Nikolić, Nikola Radojlović, Nemanja Živanović, Nemanja Dimitrijević i rezidenti scene Jelena Radanović i Nikola Silić. Veče koje ne ostavlja publiku ravnodušnom!


U četvrtak, 23. juna, sa početkom u 20:30, publiku će nasmejati Igor Krišan, Nenad Stefanovski, Nikola Radojlović i Raša Nestorović.


U nedelju, 26. juna, u 20:30 časova, komičari koji će udružiti snage su Ivan Nikolić, Nenad Stefanovski i rezident komičar Nikola Silić, koji je između ostalog poznat publici po sjajnim animacijama pod imenom ABVH.


Posetite sajt www.standup.rs ili Facebook stranicu, pogledate repertoar i rezervišete mesta na 060/ 30 60 131. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :