Stand Up na Bis! - Celovečernja stand up komedija premijerno u pozorištu Atelje 212 6. mart @ 20h

Datum objave:04.03.2013

Pročitano:4209 puta

Najpopularniji stand up komičari iz Srbije zajedno sa gostima iz regiona nastupiće 6. marta u Ateljeu 212. Srđan Dinčić, Nenad Danilović, Jelena Radanović, Nikola Silić, Oliver Sotra i Aleksandar Perišić (komičari iz organizacije Standup.rs), kao i stand up komičari - gosti iz zemalja u okruženju, koji se ovom prilikom zateknu u Beogradu, smenjivaće se na daskama koje život znače počevši od 20h.
 


Svi do jednog neguju originalan, autorski humor koji se sa oduševljenjem prihvata širom eks ju regiona, a sada će se po prvi put predstaviti publici u ambijentu kultnog beogradskog pozorišta.

„U eri kriza svih mogućih vrsta - krize identiteta, krize umetnosti i globalne ekonomske krize - komedija u formi stand up-a nudi “kulturno” rešenje: da bez velikih produkcionih zahteva kvalitetan, autorski humor može da stigne u svako pozorište i ustanovu kulture u Srbiji. U suštini ove specifične forme komedije, drugačije od mono drame i kabarea, je originalan humor - autor teksta je imperativno i izvođač komedije. Ta iskrena i neposredna forma prijemčiva je najširem krugu publike različitih životnih doba i interesovanja upravo jer proističe iz ličnog iskustva umetnika i njegovog pogleda na svet. “
www.standup.rs

Karte su u prodaji na blagajni Ateljea 212 po ceni od 500 dinara.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :