Stand Up: Mladi komičari oduševili publiku i žiri

Datum objave:24.09.2012

Pročitano:4063 puta

By:Ana Dragovic

Stefan Balaž, Ivan Nikolić i Nemanja Dimitrijević najduhovitiji - odlučio žiri četvrtog po redu takmičenja za nove stand up komičare u organizaciji kluba komedije Standup.rs
 


Oko pet stotina gledalaca uživalo je u četvrtak u Domu omladine Beograda na javnoj audiciji za nove stand up komičare! Publika je bodrila aplauzima i smehom svoje favorite, a žiri pažljivo beležio impresije o svakom od 14 kandidata.Na članove žirija- Natašu Miljković, Dragana Ilića i Igora Brakusa najjači utisak ostavio je originalni nastup Stefana Balaža, koji je poneo titulu najduhovitijeg i osvojio nagradu sponzora Večeri otvorenog mikrofona vol4 - Capriolo bicikl. Organizatori su se, dakle, pobrinuli da pobednik bude u top formi i spreman za izazove koji ga čekaju u bavljenju stand up komedijom.
Još jedno veče ispunjeno smehom i dobrim raspoloženjem, u kome su se podjednako dobro zabavljali učesnici, publika, žiri i organizatori dokazuje da je stand up komedija definitivno našla svoje mesto na kulturnoj mapi Beograda i Srbije. Pozivamo vas zato na novo druženje, ovog puta sa iskusnim stand up komičarima iz celog sveta, za vreme StandUpFesta koji će se održati od 19- 21. oktobra u Domu omladine Beograda.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :