Stand up @ Klub Fest - Mariana Aranđelović & Ivan Tomić 28. novembar, 22h

Datum objave:26.11.2012

Pročitano:6539 puta

Večernja scena kluba FEST
Sreda, 28. Novembar 2012. u 22h

Stand up veče u izvođenju prve dame srpskog stand up-a Mariane Aranđelovilć, glumca Ivana Tomića. Domaćin te večeri Srđan Jovanović, naš prvi stand up komičar.
 
U sredu, 28. novembra 2012. godine u 21:30h u klubu FEST ( Ul. Gradski park 2, Zemun) premijerno će se održati stand up veče u izvođenju prve dame srpskog stand up-a Mariane Aranđelović, glumca Ivana Tomića, a ulogu domaćine te večeri ima niko drugo do naš prvi stand up komičar Srđan Jovanović.


(Ivan Tomić)

Stand-up komedija je stil izvođenja komedije u kojoj komičar, jednostavno nazvan stendaper (stand-uper), nastupa pred živom publikom, najčešće im se direktno obraćajući. 

Stand up komedija pod nazivom "Stand Up NO.1" autorski je rad glumice Mariane Aranđelović, prve stand up komičarke u Srbiji.

Na jednostavan i svima razumljiv način, autorka predstave iskrenim tonom i neposrednom komunikacijom sa publikom, komentariše lične utiske i frustracije, zaključke o sebi i svetu koji nas okružuje, osvrćući se na takozvana opšta mesta i životne situacije u koje svi zapadamo. Međuljudski odnosi, razlike i sličnosti polova, odrastanje, sazrevanje, velika očekivanja i prolaznost mladosti kao i specifične odlike mentaliteta, samo su neke od tema koje obrađuje i saopštava na šarmantan i lucidan način.

Ivan Tomic je rodjen 1972. u Kragujevcu. Na filmu, radiju i televiziji ostvario je niz zapazenih uloga.

Na svom nastupu u Festu govorice o odnosu ražnjeva od prohroma i Matematičkoj olimpijadi i njihovom uticaju na naš svakodnevni život.

Dođite da se smejemo zajedno!
 
           
 
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :