Stand Up Fest - Prvi festival Stand Up komedije u Srbiji 14-16. oktobar 2011. DOB & BlowUp bar

Datum objave:30.08.2011

Pročitano:4655 puta

PRVI FESTIVAL STAND UP KOMEDIJE U SRBIJI
 
Organizator: Standup.rs
Lokacije: Dom omladine Beograda i klub BlowUp bar
 
14. i 15. oktobar: Komičari iz celog Ex-YU regiona + Velika Britanija
16. oktobar: Takmičenje novih talenata. Pobedniku sleduju profesionalni nastupi u organizaciji Standup.rs

Dajemo na znanje da se na jesen „kuva“ još nešto osim novih cena i svetskih kriza – održava se prvi festival stand up komedije u Srbiji! Ime mu je StandUpFest 2011, a tepamo mu Prvi srpski ustanak. Ako odbacite prve asocijacije na nasilno zbacivanje tuđinske vlasti ostaje da nam poverujete da smo mislili na igru reči: od engleskog „to stand up“ što znači ustati do ustanka kratak je put! Na jednom mestu okupiće se najbolji stand up komičari iz čitavog regiona (Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Bosne i Hercegovine), ali i iz Velike Britanije gde je ovaj žanr komedije veoma prisutan. Da, da svi oni biće u Beogradu - spremni da nas nasmeju do suza.


 
Međunarodni festival StandUpFest održaće se od 14. do 16. oktobra 2011. godine. U beogradskom Domu omladine odvija se glavni program festivala, a zatim se zabava nastavlja u Blow Up Baru. Prva dva dana rezervisana su za iskusne stand up komičare, dok je poslednje veče otvoreno za nove talente. Najbolje među njima biraju žiri i publika, a pobednik/ci dobija priliku da nastupa u organizaciji Standup.rs.
 
Želite li da postanete Stand up komičar?!
 
Konkurs za nove talente
 
Zainteresovani mogu da se prijave na email standup@standup.rs. Traženi podaci: ime, prezime, kratka biografija, motiv učešća i snimak originalnog komičnog materijala u trajanju do tri minuta (prihvataju se i amaterski snimci mobilnim telefonom).
 
Konkurs traje do 5. oktobra 2011. godine.
 
U završnici prvog srpskog festivala stand up komedije StandUpFest, 16. oktobra, publiku će zasmejavati nove nade stand up komedije. Najbolje među njima biraju žiri i publika, a pobednik/ci dobija priliku da nastupe u organizaciji Standup.rs. 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :