Štampa se drugo izdanje Priručnika za rokenrol

Datum objave:29.08.2016

Pročitano:5392 puta

Prvo izdanje knjige Priručnik za Rock’n’Roll autora Ivana Bajovića skoro je rasprodato i u toku je štampanje drugog izdanja, kao i snimanje audio knjige za slepe i slabovide.

 

Priručnik za rokenrol

Ivan Bajović rođen je 1983. godine u Beogradu i živi u Grockoj, a Priručnik za Rock’n’Roll daje odgovor na pitanje “ko je šaban, odakle on dolazi i čemu služi.” Knjiga se osvrće na ljude koji učestvuju u rijaliti šou programima, ali i na pronalaženje inspiracije u rokenrolu, a takođe se dotiče teme seksa i droge.


Priručnik za Rock’n’Roll je priča o student koji odlazi sa sela u Beograd na studije, da bi ubrzo nakon toga otkrio potpuno novi svet i obreo se u ostvarivanju svojih snova. Jedan od njih bio je i osnivanje muzičkog benda. Na putu do njihovih ostvarenja prate ga razne dogodovštine, a ponajviše seks, droga i rokenrol.

- Knjiga će izazvati borbu u čitaocu koji će sebi početi da postavlja pitanja: Da li su to moje misli, da li ovo o čemu mislim zaista tako mislim, zašto ja sve ovo radim kada želim zapravo nešto drugo? Uglavnom je to pobuna protiv onih koji žele da nas ukalupe i stave pod neku kontrolu – smatra autor koji kaže da je kao inspiracija za ovu knjigu poslužio i nedostatak domaćih filmova o rokenrolu, pa se nada da će se i ovo njegovo delo ekranizovati.

 

Više informacija o samoj knjizi i tome gde je možete kupiti potražite na zvaničnoj Facebook stranici.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :