ŠTA TO GORI U SAVAMALI – OTVARA SE MARTINEZ CLUB & BAR

Datum objave:27.12.2017

Pročitano:1863 puta

Ovog vikenda otvara se Martinez club & bar, mesto koje su dugo očekivali svi oni koji u Savamalu odlaze zbog kvalitetne muzike, fantastičnih koktela i odabrane ekipe. U zgradi nekadašnjeg Mixer house-a, odmah pored savamalskog hot-spota kluba “Hype”, Martinez Club & Bar otvara svoja vrata svima onima koji traže dobar provod.

 

 

Vikend otvaranja proći će u bogatom petodnevnom programu u koji su uvršteni omiljeni gradski DJ-evi poput Neksija, Oyshe, John Belk-a, Aleksandre Duende i mnogih drugih.

 

Kao šlag na tortu u petak, 29. decembra u Martinez dolazi fenomenalni Josh Butler, čija je traka “Call You Back” dostigla status klupske himne 2017. godine.

 

 

Martinez club & bar će nakon vikenda otvaranja raditi svakog dana do 01h, kada će ljubitelji dobrih koktela moći da uživaju u bogatoj karti pica i opuštenoj atmosferi, dok će četvrtkom i vikendom raditi do jutarnjih časova i priređivati sjajna muzička iznenađenja svojim gostima.

 

Bilo da tražite mesto gde ćete opušteno popiti piće sa društvom, zagrejati se pred dalji provod ili odlučiti da celu noć uživate u muzici koju su za vas pripremili najbolji domaći DJ-evi i njihovi gosti iz inostranstva, Martinez je pravi izbor. Vidimo se na otvaranju!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :