Šta se desi kad plesači uzmu stvar u svoje ruke?

Datum objave:06.04.2017

Pročitano:5699 puta

Datum održavanja: 08.04.2017

By:Marko Milić

Lokacija: Dorćol Platz

Pozdrav dobri ljudi ja sam Marko Milić poznatiji kao Dj Enzzy ja ću vam, eto, donositi neke priče koje meni budu zanimljive i dati vam perspektivu sa moje tačke gledišta i probati da učinim svaki tekst, najavu eventa i slično zanimljivim.

 

Funk You

 

Elem ovde sam da pričam o plesu i pre svega o jednom od najvećih plesnih takmičenja ovog proleća, stiže nam uskoro i „SDK“ ali o tome ću detaljnije u nekom sledećem tekstu, googlajte ako vas zanima sad. Dakle događaj koji nas očekuje 8. aprila, dakle ove subote u „Dorćol Plazu“ je kolaboracija nekoliko plesnih grupa predvođenim „Fuckin Beautifull” ekipom.

 

Funk You

 

Oni su stvorili festival pod imenom “Funk you” gde ćete tokom dva dana imati prilike da vidite brda kvalitetnog plesa takmičarskog, a takođe i onog za dušu koji je i najlepši, tako da verujte mi na reč - od 12h kada festival kreće do kraja sledećeg dana neće biti nijednog trenutka koji treba propustiti, non stop će se đuskati i slaviti kultura koju predstavljamo!

 

Ako ste ljubitelj plesa i dobrog druženja sa više nego pozitivnim ljudima znate gde smo u subotu i čekamo vas! Što se takmičenja tiče i naravno velike žurke u subotu -  malo više informacija možete pogledati OVDE. sve što ću vam reći je da je DJ line up mnogo zajeban!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :