Šta imaju zajedničko techno i Brus Li?

Datum objave:20.11.2016

Pročitano:6760 puta

Datum održavanja: 26.11.2016

By:Marija Joksimović

Lokacija: Magacin Depo

Jednom godišnje Magacin Depo postaje China Town – mesto na kome se dešava jedna od najluđih techno žurki u gradu. Specifičan enterijer u potpunosti će vas uveriti da ste zakoračili u neku kinesku četvrt, a ne da se nalazite u srcu Savamale. A osim zanimljivog enterijera i vrhunske produkcije, ove žurke karakteriše i isključivo domaći lineup. Iako je poznato da su Srbija i Kina oduvek bile u prijateljskim odnosima i dalje nas su nas mučila pitanja zašto China Town, zašto Kung Fu, zašto techno…?

 

China Town

Odgovor na ta pitanja dao nam je Vukašin Božović iz organizacije Jungle Tribe koja stoji iza China Town žurki. A pre nego što pročitate šta nam je Vukašin rekao, samo da vas podsetimo China Town donosi Kung Fu Techno Lomljavu u subotu 26. novembra!

Kako ste došli na ideju da pokrenete serijal žurki China Town i šta vas je inspirisalo baš za to ime?
Mi, kao deo Jungle Tribe ekipe smo dosta putovali po svetu i kao spoj ljubavi prema putovanjima i žurkama nastao je projekat China Town kao i mnogi drugi koji su inspirisani svetskim kulturama. Malo udela ima i film ˝Big Trouble In Little Chinna˝ ili kako ga kod nas zovu ˝Ludnica kineske četvrti˝.

Šta je ono što karakteriše ove žurke, osim dobrog lineupa i zanimljivog enterijera?
Trudimo se da kroz ovakve događaje prenesmo duh svetskih kultura kako kroz kampanju tako i kroz manje ili veće detalje na samim događajima. Glavna karakterisika je to da akcenat nije na stranim DJ-evima već priliku uvek dobija najbolja domaća DJ ekipa, dok je sa druge strane produkcija događaja (zvuk, svetlo i bina) na istom nivou kao i kada su u pitanju strana gostovanja što predstavlja pravu priliku da se popularizuje domaća scena i DJ ekipa koja ima headline pred 2.000 do 3.000 posetilaca.

 

China Town

Pominju se tu i Kung FU i Brus Li, kakve veze oni imaju sa žurkama i technom?
Ko razume shvatiće :) Šalim se. U pitanju je čista asocijacija. Techno - tvrdo, oštro, gruvanje, lomljenje. Kung Fu je drevna kineska borilačka veština čiji je najpoznatiji predstavnik legenda Brus Li. Kada sve te epitete i asocijacije stavite u korpicu dobijate: Kung Fu Tehno Lomljavu!

Kakve su bile reakcije publike nakon prvih žurki koje ste organizovali?

Ne bih da bude da ˝hvalim svog konja˝ ali mogu slobodno da kažem STRAVA! Napravili smo nešto drugačije, tematski i specifično. Publika je uvek mogla da vidi nešto zanimljivo. Bina je uvek pratila temu, zajedno sa propratnim dekorom i mnogi su se radovali da slušaju svoje omiljene domaće DJ-eve u takvom ambijentu.

 

China Town

Da li publika i ove godine može da očekuje neki zanimljiv enterijer i koncept?

Potražite kolačić sreće na žurci i on će vam sve reći ;)

Uz koje trake vi pravite techno lomljavu?

Par traka koje su prošle kancelarijom prethodnih dana:

 

Luzon - The Baguio Track ( Victor Ruiz remix )

 


Raffa Fl - How We Do

 

Makanan - Feel The Magic

 

I samo da odgovorimo na pitanje iz naslova. Engergija - oštra i tvrda. To je ono što techno i Brus Li imaju zajedičko. A vi nemojte propustiti Kung Fu Techno Lomljavu na kojoj vas čekaju techno majstori TKNO, Kristina Lalić, Bojan Vukmirović b2b Luka Concrete i Peter Portman. 

 

Više informacija na Facebook stranici.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :