Sta biste sacuvali kada bi Zemlja stala?

Datum objave:18.11.2008

Pročitano:3299 puta

U susret premijeri najspektakularnijeg naucno-fantasticnog fima “Dan kada je zemlja stala” sa Kijanu Rivsom u glavnoj ulozi, kompanija 20th Century Fox kreirala je specijalnu online aplikaciju u kojoj možete učestvovati i vi!



Izaberite šta biste najradile sačuvali ako saznate da će uskoro Zemlja stati… Mobilini telefon? Devojku? Momka? Kućnog ljubimca? Nešto drugo?

Priključite se ovoj globalnoj igri preko linka EarthVitalList.com

Uputstvo:
Pošto odete na navedeni link, izaberite opciju Create Your Vital List. Jedan od načina da poruku prosledite prijateljima je putem Facebook-a. Na sledećoj stranici možete videti Demo aplikaciju. Sopstvenu listu kreirate tako što aplikaciju dodate u svoj profil. Uz odabrane prioritete obavezno dodajte fotografiju. Možete ih preneti sa svog kompjutera ili iz ponuđene baze. Izabrane slike pojaviće se u aplikaciji koja predstavlja zemlju. Listu možete prepravljati i poslati na najmanje 4 adrese. Uživajte!
 
“Dan kada je zemlja stala” je rimejk istoimenog filma iz 1951. godine u reziji Skota Deriksona. Ovo ostvarenje pomera temu “hladnog rata” i nuklearne katastrofe na savremenije tle postavljući kao centralni problem čoveka nastupot prirodi. Kianu se pojavljuje u ulozi Klaatua, posetioca sa druge planete u vidu neuništivog robota koji po dolasku stvara globalnu pometnju na zemlji. Dok svetski naucnici pokusavaju da razotkriju misteriju njegovog dolaska, Helen Benson ( Dzenifer Koneli) i njen usvojeni sin postaju deo njegove misije i jedini shvataju šta zapravo znači njegova poruka da je “prijatelj Zemlje”.
 
„Dan kada je zemlja stala“ premijerno će biti prikazan 10. decembra u Domu sindikata.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :