Barutana klub Beograd

Sredom samo vinil: DJ Petko i DJ Iron vrte ploče na Povetu!

Datum objave:21.06.2016

Pročitano:5138 puta

Datum održavanja: 22.06.2016

Lokacija: Povetarac

I ove srede Idemo Na Reku Da Slušamo Ploče, a najbolju muziku iz svojih kolekcija puštaće DJ Petko i domaćin večeri DJ Iron.

 

Vinil


Zoran Petkovski, poznatiji pod umetničkim imenom DJ Petko je zaljubljenik u muziku, ljubitelj puceketanja, di-džej i producent koji je jedan od pokretača čuvene etikete SoulPrint Recordings, koja izdaje muziku na vinilima. DJ Petko je na sceni od 90-ih godina, a svoj prvi nastup imao je u kultnom klubu Industrija kao deo poznate beogradske di-džej ekipe “Happy People”. U karijeri se može pohvaliti nastupima u skoro svim klubovima na prostoru bivše Jugoslavije, a iako je žanrovski njegova muzika varirala, ljubav prema vinilima ostala je ista. Kolekcionar ploča je od 1994. godine, pa jedva čekamo da čujemo šta će iz svoje bogate kolekcije odabrati da pušta ove srede na Povetarcu. 

 

Idemo Na Reku Da Slušamo Ploče @ Povetarac

 

Njegov domaćin biće DJ Iron, maestro na vinilima i jedan od najvećih ljubitelja i kolekcionara ploča koji uskoro proslavlja 15 godina na muzičkoj sceni. DJ Iron je ujedno i autor večeri Idemo Kod Mene Da Slušamo Ploče koja je tokom zime održavana u KGB Štabu, a zbog velike popularnosti dobila je i svoju letnju verziju – Idemo Na Reku Da Slušamo Ploče.


Svake srede na Povetarcu, ljubitelji pucketavog zvuka i kolekcionari vinila puštaće muziku iz svojih kolekcija.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :