Srećni klabing pod vedrim nebom: Happy People u Barutani ove subote

Datum objave:06.09.2016

Pročitano:5623 puta

Datum održavanja: 10.09.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

Dokaz da u drugoj nedelji septembra itekako ima zabave na otvorenom stiže u vidu žurke koju Happy People sprema u Barutani za subotu, 10. septembar. Odlična muzika i ambijent kao stvoren za letnju žurku produžiće osećaj najlepšeg godišnjeg doba.

 

Happy People u Barutani / Foto: Benny Take A Moment

U subotu, 10. septembra očekujte pravi beogradski kalbing u Barutani. Za to će se postarati Goya, Marko Vuković, Lale i Petar Cvetković, čiij muzički izbor će doneti “ozbiljnu” zabavu. Ulaz je slobodan do pola 1, a party počinje u 22 časa.

 

Vodimo vas na Happy People u Barutani! Prvo dvoje koji nam pošalju ime i prezime na redakcija@urbanbug.net dobiće po dve ulaznice za žurku. Ne zaboravite da u subjectu mejla napišete koja žurka je u pitanju.

A Barutana sa ponosom najavljuje Belgrade Techno Festival, za 16. i 17. septembar – događaj kakav Beograđani zaslužuju. Tokom dve večeri u Barutani nastupiće sijaset domaćih tehno DJeva i pokazati da naša prestonica itekako može da se pohvali svojom scenom. Više informacija pronađite na Barutana Facebook stranici.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :