SREĆAN DEV9T SVIMA KOJI SLAVE!

Datum objave:09.06.2017

Pročitano:4364 puta

Datum održavanja: 09.06.2017 - 17.06.2017

Lokacija: Ciglana

Treći po redu Dev9t počeće danas i trajaće narednih devet dana, do 17. juna u staroj Ciglani, a ovogodišnja tema su svetlost i senke. Kao i prethodnih godina, tokom ovih devet dana umetnici i kreativci svih fela stvaraće umetnost i širiti kreativnost. Izložbe, predstave, skulpture, street art, radionice, performansi, koncerti, žurke... trebao bi nam poduži tekst da bismo vam rekli šta se sve dešava na ovoj manifestaciji. Za tu informaciju najbolje je da pratite Dev9t Facebook stranicu ili Facebook event

 

Dev9t 2016C

 

Prethodna iskustva sa Dev9t su nam pokazala da nikada ne znamo šta možemo da očekujemo, ali baš u tome je čar, jer nikada sa Dev9t ne odemo razočarani ili ravnodušni, već bogatiji za neka nova iskustva i doživaljaje. Zato za vas imamo jedan savet. Pre nego što se zaputite put stare Ciglane, znajte da na Dev9t niste običan posetilac, više ste nešto kao detektiv umetnosti. Ciglana tokom tih devet dana postaje kreativna zemlja čuda u kojoj se na svakom ćošku nešto stvara i nešto zanimljivo dešava. Probudite svoju znatiželju, budite slobodni i radoznali da zavirite u svaki kutak i prepustite se magičnoj igri svetlosti i senki kroz koju će vas voditi umetnici i njihova dela. 

 

I ove godine svoje mesto među zidinama stare Ciglane pronašla je i Urban Bug favela. Napravili smo zanimljiv miks dokazanih DJ-eva i onih koji tek treba da izađu iz senke i zasijaju. Koga sve slušamo i u kom terminu pogledajte ovde ili na Facebook eventu, ako dođe do nekih izmena. 

 

Kapije Ciglane se za posetioce otvaraju danas od 17h. 

 

Vidimo se u Ciglani! 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :