Srbija Rocks: Dobri duh rokenrola stiže i u Kovin

Datum objave:11.08.2016

Pročitano:5092 puta

Datum održavanja: 27.08.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Kovin

Decentralizacija kulture kreće iz Beograda, iz srca Vračara, odakle Vračar Rocks festival počinje da širi dobri duh rokenrola širom zemlje! Nakon 20. avgusta i prve u nizu SRBIJA ROCKS manifestacija koja se priprema za Stadion Taš u Aleksincu, 27. avgusta biće organizovan i veliki besplatni koncert u Kovinu - na platou ispred Centra za kulturu Kovin, a u okviru Kovinskog kulturnog leta.

 

Srbija Rocks Kovin

 

Srbija Rocks ​u Kovin dovodi trenutno najaktuelniji bend na našim prostorima - Artan Lili, Marčela i Napeti Kvintet i velikane srpskog rokenrola Kandu Kodžu i Nebojšu.  Kao lokalna podrška na platou ispred kovinskog Centra za kulturu nastupiće Counter Ignition!

 

Srbija Rocks Kovin: Marčelo


​Manifestacija se realizuje u saradnji sa Centr​om​ za kulturu Kovin, Turističk​om​ organizacij​om​ Kovin i Savet​om​ za mlade opštine Kovin, a pored kulturnoumetničkog programa namenjenog svim generacijama, ideja je i da se animira omladina i da se čitava zajednica okupi oko pozitivne ideje koju Srbija Rocks nosi.

 

Srbija Rocks Kovin: Kanda Kodža i Nebojša

 

Zato je Centar za kulturu Kovin raspisao i volonterski konkurs za mlade do 30 godina koje zanima oranizacija kulturnih događaja i festivala (od marketinga do tehničke organizacije) da se do 10. avgusta do 12h prijave za učešće u događaju (prijavljivanje se vrši na terasi Centra za kulturu). Ulaz na ovu, kao i na druge manifestacije u okviru Srbija Rocksa je besplatan.

Više informacija: https://www.facebook.com/events/405915452912073/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :