Srbija domaćin svetskog prvenstva u Counter Strike-u! Nagradni fond 100.000$

Datum objave:25.08.2015

Pročitano:11187 puta

Datum održavanja: 08.10.2015 - 11.10.2015

Lokacija: Sava Centar

Beograd će od 08. do 11. oktobra ugostiti šesnaest najboljih reprezentacija u borbi za titulu Svetskog prvaka u igri “Counter Strike: Global Offensive”.

Od svog premijernog izlaska 21. avgusta 2012. godine pa do danas, kompetitivna igra, “Counter Strike: Global Offensive” je prerasala u jednu od vodećih u elektronskom sportu koji privlači veliku pažnju, kako gledalaca, tako i profesionalnih igrača.
 

Srbija domaćin svetskog prvenstva u Counter Strike-u! | Counter Strike: Global Offensive

 

 

The World Championship (TWC)

TWC 2015 je prvo i jedino takmičenje u CS:GO na kojem se takmiče reprezentacije zemalja iz celoga sveta. Ovo je prva godina ovog takmičenja i na njemu učestvuje 79 reprezentacija.

Brojka od 20 miliona gledalaca obeležila je prošlu godinu i Evropsko prvenstvo u ovoj igri, koje je takodje bilo organizovano od strane naše organizacije (E-Frag), upravo u našoj prestonici. Očekivanja su da ove godine TWC 2015 gleda više od 50 miliona zaljubljenika u jednu od najpopularnijih igara na svetu CS:GO.

Pored smeštaja i puta, igračima je obezbedjen i nagradni fond od neverovatnih 100.000$, što ovo takmičenje svrstava u jedno od najekskluzivnijih na svetu.

Pored samog takmičenja, svi posetioci će za vreme trajanja turnira imati mogućnost da uživaju u raznim aktivacijama i mini arenama u ostalim popularnim igrama kao što su, League of Legends, Dota 2, PES, Hearth Stone itd…

 

Naša organizacija kroz turnir, pored e-Sporta, promoviše Srbiju i grad Beograd u celom svetu. Putem ovog takmičenja preko 50 miliona mladih gledalaca i ljubitelja gaming-a čulo je za Srbiju i grad Beograd. Širom sveta se investira u organizacije turnira, zakupa hala i promovisanje ove discipline e-Sporta. Naš cilj je da Srbiju uključimo i promovišemo kao zemlju svih sportova, kao što i jeste.

Pozivamo sve gamer-e i zaljubljenike u e-Sport da dodju u Sava Centar od 08-11. oktobra i uvere se sami zbog čega je ova disciplina jedna od najpopularnijih na svetu.

 

Ulaz za sve posetioce će biti besplatan.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :